ویزای آمریکا

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

ویزای آمریکا

ویزای تجاری-به طور کلی، هر شهروند کشور خارجی که قصد ورود به ایالات متحده (U.S) را دارد، باید در ابتدا، روادید ورود به این کشور را دریافت کند که در گذرنامه مسافر، یعنی مدرک مسافرتی که توسط کشور متبوع او صادر می گردد، درج می شود. ممکن است برخی از مسافرین بین المللی، که واجد شرایط ورود به ایالات متحده بدون دریافت روادید هستند، بدون نیاز به دریافت روادید مسافرت، وارد این کشور شوند. بخش روادید وزارت امور خارجه، در تارنمای مربوط به روادید، تارنمای Travel.state.gov توضیحات کاملی درباره روادید ورود به ایالات متحده برای شهروندان خارجی، به منظور سفر به این کشور را ارائه کرده است. نیز از جمله

(یادداشت: شهروندان ایالات متحده نیازی به روادید برای سفر به این کشور ندارند ولی در صورت برنامه ریزی برای سفر به کشوری خارجی، ممکن است نیاز به دریافت روادید از سوی سفارت کشوری که مایل به بازدید از آن هستند، داشته باشند. در این حالت، هنگامی که برنامه سفر به یک کشور خارجی دارید، درباره شرایط صدور روادید برای آن کشور اطلاعاتی را کسب کنید، اطلاعات مربوط به سفر به آن کشور را از بخش سفرهای بین المللی در تارنمای Travel.state.gov دریافت کنید.)

چگونه می توانم از روادید برای ورود به ایالات متحده استفاده کنم؟

داشتن روادید ورود به ایالات متحده به شما اجازه می دهد تا وارد یکی از مبادی ورودی، بندر، فرودگاه یا محل ورود از مرز زمینی شوید و از بازرسان وزارت امنیت میهن (DHS) و اداره حفاظت از گمرکات و مرزها (CBP)، تقاضای اجازه ورود به ایالات متحده را کنید. در حالی که داشتن روادید، ورود به خاک ایالات متحده را تضمین نمی کند، این روادید نشان می دهد که مسئول کنسولگری در یکی از سفارتخانه های ایالات متحده صلاحیت شما را برای ورود به این کشور با هدفی خاص را مورد تایید قرار داده است. بازرسان DHS و CBP محافظان مرزهای کشوری، مسئول پذیرش مسافران به خاک ایالات متحده، برای منظوری خاص و به مدت مشخص هستند. مسئولیت امور مهاجرتی شما در هنگام حضور در ایالات متحده، به عهده DHS است.

چه نوع روادیدهایی وجود دارند؟

نوع روادیدی که شما باید دریافت کنید در قانون مهاجرت ایالات متحده تعریف شده است، و بستگی به هدف شما از مهاجرت دارد. در ایالات متحده دو طبقه بندی اصلی برای نوع روادید وجود دارند که عبارتند از:

  • روادید غیر مهاجرتی – برای مسافرت موقت به ایالات متحده.
  • روادید مهاجرت: برای سفر و زندگی دائم در ایالات متحده.

مطالعه و درک یک روادید

  • درستی شماره گذرنامه خود را کنترل کنید
  • درستی نام خود را کنترل کنید
  • محل صدور روادید
  • درستی تاریخ تولد خود را کنترل کنید.
  • حرف “R” به معنای گذرنامه “معمولی” است (Regular Passport). کلاس (Class) نوع روادید را مشخص می سازد. نوع روادید صادر شده را با هدف از مسافرت خود کنترل نمائید
  • حرف “M” نشان دهنده این نکته است که شما دارای روادید ورود چند باره (Multiple Times) به ایالات متحده هستید. اگر در این جا عددی وجود دارد، به آن تعداد دفعات می توانید وارد خاک ایالات متحده شوید.
  • کلمه “توضیح” (Annotation) ممکن است شامل اطلاعات اضافی درباره روادید شما باشد. این مورد مشخص کننده شماره SEVIS و نام محل تحصیل شما است.
  • عبارت “تاریخ انقضاء” (Expiration Date)، آخرین روزی را نشان می دهد که شما می توانید وارد ایالات متحده شوید. این تاریخ، ارتباطی با مدت زمانی که ممکن است شما در ایالات متحده اقامت کنید، ندارد.

سیاست ایالات متحده در زمینه صدور روادید

قوانین تعیین کننده سیاست ایالات متحده در زمینه مهاجرت و صدور روادید

قوانین مهاجرتی ایالات متحده که توسط کنگره تصویب شده است، چهارچوب تصمیم گیری را در زمینه مسائل مهاجرت و سفر به ایالات متحده، شامل ورود و خروج تمامی مسافران از تمامی مرزهای کشور، تصمیم گیری در مورد اینکه چه کسانی اجازه ورود به ایالات متحده را دارند، چه مدت می توانند در ایالات متحده بمانند، و چه زمانی باید این کشور را ترک کنند، مشخص می کند. قانون مهاجرت و اعطای تابعیت (INA) در فصل هشتم از مجموعه قوانین ایالات متحده، شالوده قوانین مهاجرت و متمم های این قوانین به شمار می رود. علاوه بر این، قوانین جدید مهاجرتی مانند قانون میهن دوستی ایالات متحده مصوب ۲۰۰۱ و قانون تقویت امنیت مرزها و اصلاح فرایند صدور روادید مصوب۲۰۰۲، بر فرایند صدور ویزا تأثیر می گذارند. در مورد قوانین و مقررات مهاجرت و سفر به ایالات متحده اطلاعات بیشتری کسب کنید.

اطلاعات مربوط به زمان مورد نیاز جهت رسیدگی به درخواست صدور روادید

درخواست خود را با منظور داشتن فرصت کافی ارائه دهید! حتی با وجود بهبود به عمل آمده در فرایند رسیدگی که در آینده نیز ادامه خواهد یافت، بروز تاخیر گاه اجتناب ناپذیر خواهد بود. زمان مورد نیاز برای رسیدگی به درخواست ها یکسان نیست.

 

هدف ما صدور روادید، حداکثر ۳۰ روز پس از ارائه درخواست روادید است، با این حال، “فرایند اداری” برخی از پرونده ها ممکن است به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. در اکثر موارد این فرایند اداری تا ۶۰ روز پس از زمان ارائه درخواست روادید به پایان می رسد. هنگامی که این فرایندهای اداری ضرورت دارد، زمان آن بسته به شرایط خاص هر پرونده تفاوت می کند. به همین علت، متقاضیان و یا نمایندگان آنها پیش از پیگیری وضعیت اداری درخواست روادید خود، باید حداقل ۹۰ روز پس از تاریخ مصاحبه و یا ارائه مدارک تکمیلی، که پس از مصاحبه صورت گرفته است، صبر کنند.

 

اگر می خواهید به ایالات متحده سفرکنید و نیاز به دریافت روادید دارید، زمان مصاحبه خود را بسیار پیشتر از زمان برنامه ریزی شده خود برای سفر به ایالات متحده، تعیین کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای travel.state.gov مراجعه کنید و یا برای دریافت “دستور راهنمای” مفصل در این زمینه با سفارتخانه و یا کنسولگری ایالات متحده که درخواست روادید خود را به آنجا ارائه خواهید کرد، تماس بگیرید.

هشدار علیه تقلب

 

هشدار علیه تقلب مربوط به روادید گونه گونی مهاجرت

مراقب تقلب های مربوط به روادید گونه گونی مهاجرت باشید

پرسش هایی از افرادی دریافت کرده ایم که قربانی یک کلاه برداری جهانی مربوط به برنامه روادید گونه گونی مهاجرت (DV)، یا همان قرعه کشی روادید شده اند. کلاه بردارانی که در پشت سر این نامه های عادی و الکترونیکی تقلبی قرار دارند، خود را به عنوان دولت ایالات متحده جا زده اند تا مبالغی از متقاضیان روادید تنوع اخّاذی کنند. برای اجتناب از این که قربانی کلاه برداری شوید، خواهشمند است اطلاعات زیر را مطالعه کنید.

تنها راه موجود برای دادن درخواست شرکت در برنامه روادید گونه گونی مهاجرت (قرعه کشی روادید)، تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا در مدت زمان اعلام شده ثبت نام است که به طور سالانه در پاییز برگزار می شود. چنانچه تاکنون در این برنامه ثبت نام نکرده اید، در ارتباط با این برنامه با شما دربارۀ برنده شدن در این برنامه تماس گرفته نخواهد شد. چنانچه در برنامه قرعه کشی روادید ثبت نام کرده اید، باید برای مشاهده نتیجه ثبت نام خود در قرعه کشی، مجددا به تارنمای رسمی دولت آمریکا در نشانی http://www.dvlottery.state.gov مراجعه کنید و بخش بررسی وضعیت متقاضی قرعه کشی را در این تارنما مرور کنید. این تنها راهی است که شرکت کنندگان در برنامه روادید گونه گونی می توانند از طریق آن دریابند که آیا برای ادامه روند روادید گونه گونی برگزیده شده اند یا نه.

وزارت امورخارجه به هیچ سازمان یا شرکت خصوصی اجازۀ نداده است که افراد ثبت نام کرده برای روادید تنوع را از انتخاب شدنشان یا از مرحلۀ بعدی فرایند تقاضا برای دریافت روادید خود آگاه سازند. هزینه های مربوط به روادید گونه گونی هنگام انجام مصاحبۀ تعیین شد ه به صندوقدار سفارت یا کنسولگری پرداخته می شود، نه به وسیلۀ چک، حوالۀ پول، یا به صورت انتقال تلگرافی وجوه.

 

روادید برای اقامت موقت در ایالات متحده

روادید های غیر مهاجرتی مختلفی برای مسافران بین المللی (شهروندان سایر کشورها)، که به طور موقت به ایالات متحده می آیند وجود دارند. نوع روادیدی که مورد نیاز شماست، با هدف شما از انجام مسافرت ارتباط دارد.

 

دسته بندی های روادید غیر مهاجرتی

روادید بازدید – روادید “بازدید” روادید غیر مهاجرتی برای افرادی است که مایلند به طور موقت برای انجام تجارت (B-1)، برای گردش (تعطیلات، تفریح)، بازدید از خانواده یا دوستان، یا معالجات پزشکی (B-2) ، یا ترکیبی از این دو (B-1/B-2) به ایالات متحده بیایند. سفر با روادید بازدید تجاری (B-1) معمولاً شامل فعالیت هایی مثل سفر برای مشاوره با همکاران تجاری، برای شرکت در گردهمایی های علمی، تحصیلی، حرفه ای یا تجاری، نمایشگاه تجاری، یا کنفرانس در تاریخ های مشخص یا برای مذاکره در مورد یک قرار داد است. (این فهرست کامل از این گونه فعالیت ها نیست.) روادید بازدید به شما اجازۀ ادامۀ تحصیل یا کار در ایالات متحده را نمی دهد.

روادید دانشجویی – اگر برای ادامۀ تحصیل که به گرفتن مدرک یا گواهی نامه بیانجامد قصد سفر دارید، روادید دانشجویی (F)، یا روادید دانشجویی (M) برای مطالعات حرفه ای یا غیر آکادمیک خاص در ایالات متحده مورد نیاز است. قبل از ارائۀ درخواست به سفارت یا کنسول گری ایالات متحده برای اخذ روادید دانشجویی F یا M، باید ابتدا از دانشکده ای پذیرش بگیرید. دانشکده ها به دانشجویانی که پذیرش گرفته اند فرم I-20 را می دهند تا همراه درخواست صدور روادید آن را ارائه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای تحصیلات ایالات متحده آمریکا تحت “منابع اصلی” در سمت راست مراجعه کنید.

سایر روادیدها – اهداف مسافرتی مختلف نیاز به انواع مختلفی از روادید دارند. برای مثال، اگر شما به منظور شرکت در یک برنامۀ مبادلۀ مورد تأیید عازم سفر هستید به روادید مبادلۀ بازدید کنندگان (J) نیاز دارید. مبادلۀ بازدید کنندگان باید قبل از ارائۀ درخواست مورد پذیرش برنامۀ مبادله ای قرار گیرد. این برنامه یک فرم DS-2019 برای ارائه آن همراه با درخواست صدور روادید برای شما صادر می کند.

برای کار به طور موقت، حضور به عنوان هنرمند همراه با دریافت دستمزد یا کار به عنوان ورزشکار حرفه ای یا بازیگر در ایالات متحده، شما به روادید کار موقت (H,L,O,P,Q or R)هر کدام که مناسب باشند، نیاز دارید. قبل از این که درخواست صدور روادید خود را ارائه دهید، کارفرمایان آیندۀ شما در ایالات متحده باید فرم در خواست I-129 را برای شما پر کرده باشند، که باید به تأیید خدمات شهروندی و مهاجرتی (USCIS) رسیده باشد.

اطلاعات در مورد انواع روادید غیر مهاجرتی را می توانید در تارنمای (TSG) به نشانی Travel.state.gov و در تارنمای سفارت یا کنسولگری ایالات متحده تحت “منابع اصلی” مرور کنید.

نحوۀ ارائۀ درخواست – روادید غیر مهاجرتی

شهروندان ایرانی که خواهان دریافت روادید غیر مهاجرتی برای اقامت موقت در ایالات متحده هستند می توانند در هر یک از سفارت خانه ها یا کنسولگری های ایالات متحده در خواست خود را ارائه دهند. ما اکیداً توصیه می کنیم که در اسرع وقت قبل از انجام سفرتان در خواست خود را ارائه دهید. اگر در خارج از ایران زندگی می کنید، توصیه می کنیم که در کشور محل اقامتتان درخواست خود را تنظیم کنید. به عنوان قسمتی از فرآیند ارائۀ در خواست صدور روادید، اکثر متقاضیان لازم است در بخش کنسولی سفارت مصاحبه ای انجام دهند. در طی فرآیند ارائۀ درخواست صدور روادید، معمولاً هنگام مصاحبه، تصویر برداری دیجیتالی بدون استفاده از جوهر از اثر انگشتان شما به سرعت انجام خواهد شد. بعضی از درخواست های صدور روادید نیاز به رسیدگی اداری بیشتری دارند، بطوری که پس از انجام مصاحبۀ کارمند کنسولگری با متقاضی، صدور روادید به زمان بیشتری برای انجام کار نیاز دارد. مصاحبه برای صدور روادید را می توان در چند محل مختلف به زبان فارسی انجام داد، از جمله در:

  • سر کنسولگری ایالات متحده، آنکارا، ترکیه
  • سرکنسولگری ایالات متحده، دبی، امارات متحده عربی

مراحل بعدی برای متقاضی

  • پر کردن درخواست صدور روادید غیر مهاجرتی به صورت آنلاین، فرم DS-160
  • برنامه ریزی برای مصاحبه – به اطلاعات زمان انتظار روادید مراجعه کنید
  • آماده شدن برای انجام مصاحبه – مبلغ رسیدگی به درخواست خود را بپردازید و مدارک لازم را جمع آوری کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر: یاد بگیرید که چگونه برای انجام مصاحبه وقت بگیرید، مبلغ لازم را برای رسیدگی به درخواست بپردازید، مدارک مورد نیاز، دستور العمل های خاص سفارت، و سایر موارد را مرور کنید. از تارنمای سفارت یا کنسولگری جایی که در آن درخواست خود را ارائه می دهید بازدید کنید:

  • انتخاب کنید > تارنمای کنسولگری آنکارا، کنسولگری دبی
  • انتخاب کنید > اگر می خواهید در محل دیگری در خواست خود را ارائه نمایید، تارنمای سفارت یا کنسولگری ایالات متحده را پیدا کنید

مدارک جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

شما می توانید مدارک جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا را در لیست زیر مشاهده نمائید.

 

۱- ارائه متنی در برگیرنده، هدف و قصد سفر به آمریکا، هدف می بایستی شامل یکی از موضوعات زیر می باشد:

 

≡ دیدار از اقوام و بستگان

 

≡ معالجه پزشکی و درمان

 

≡ بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری

 

≡ شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط

 

≡ شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در آمریکا

 

۲- ارائه برنامه زمان بندی، کاری و یا تفریحی مرتبط با سفر

 

۳- ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزاهای قبلی آمریکا یا کشورهای دیگر باشد (درصورت وجود) و کپی صفحاتی که مطالب مهمی در آن درج شده باشد و صفحاتی که مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشور دیگر در آن مندرج می باشد.

 

۴- ارائه مدارک مالی، شخص ضامن و حمایت کننده مالی در صورت وجود

 

۵- ارائه حساب و موجودی بانکی و مدارک نشان دهنده دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال متقاضی و یا دریافت حقوق بازنشستگی

 

۶- ارائه مدرک مالی اثبات کننده میزان درآمد سالیانه و درآمد سال گذشته در کشور محل اقامت

 

۷- ارائه کلیه وابستگی هایی که نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود می باشد.

 

≡ وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت

 

≡ مرخصی، مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخصی و ارائه مدارک ثبت شرکت، تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….

 

≡ وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند،والدین

 

≡ وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی

 

≡ وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند

 

≡ وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت

 

≡ وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی

 

۸- ارائه بلیط رفت و برگشت به آمریکا در صورت وجود

مراحل درخواست ویزای توریستی آمریکا

 

≡ تکمیل نمودن فرم DS-160 https://ceac.state.gov/genniv

 

≡ درخواست وقت سفارت آمریکا و پرداخت هزینه ۱۶۰$ هزینه ویزا

 

≡ مشخص نمودن هدف سفر و تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه وابستگی به کشور محل اقامت

 

≡ آمادگی جهت مصاحبه سفارت آمریکا

 

≡ سپری کردن Visa Administration Process

 

≡ دریافت ویزا

شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

 

ارائه و اثبات سه عنوان زیر، مهمترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می باشد.

 

≡ داشتن هدف مشخص جهت سفر به آمریکا

 

≡ ارائه توانایی مالی کافی جهت پرداخت هزینه های سفر

 

≡ ارائه وابستگی به کشور محل اقامت ، جهت اثبات ترک آمریکا پس از اتمام مدت ویزای توریستی

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
برای ارسال نظر وارد سایت شوید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر با بیش از 10000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و روزانه در حدود 10 هزار نفر از این سایت بازدید می کنند.

آخرین اخبار گردشگری و تورها

کمک سفر در شبکه های اجتماعی

اشتراک در خبرنامه تور لحظه آخری