ویزای کانادا

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

ویزای کانادا

بیشتر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند. ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقت کاناداست که Temporary Visit Visa می گویند. به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

 

   فرم های تقاضانامه ویزا را بی کم و کاست پر کنید.

   مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید.

   به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.

   به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.

   به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد (وبه طور غیر قانونی در کانادا نخواهید ماند یا تقاضای پناهندگی نخواهید داد).

   به کانادا ممنوع الورود نیستید.

 

اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزا را صادر می کند. البته صدور ویزا به معنای حق مسلم ورود شما به کانادا نیست. هنگام ورود به کانادا، افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی و سوالاتی از شما می پرسد تا مطمئن شود همچنان شرایط فوق را دارید. در آن صورت به شما ویزای قطعی می دهد. در واقع هنگام ورود به کاناداست که مشخص می شود حداکثر تا چه زمان می توانید در کانادا بمانید. معمولاً حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی 6 ماه است.

پر کردن فرم ها و آماده کردن مدارک

 

برای اطلاع از فرم ها و مدارکی که نیاز دارید به وب سایت سفارت کانادا مراجعه کنید. اگر در ایران حضور دارید به وب سایت سفارت کانادا در تهران مراجعه کنید. اگر هم در کشور دیگری حضور دارید می توانید به وب سایت سفارت کانادا مسؤول آن کشور مراجعه و تقاضای ویزای توریستی بدهید. اگر از طریق سفارت کانادا در تهران اقدام می کنید. مراحل زیر را دنبال کنید.

 

   آخرین فرم ها را از سایت سفارت دانلود کنید

   با کمک چک لیست موجود، از اینکه همه فرم ها را دانلود کرده اید مطمئن شوید و همچنین تمام مدارک را تهیه نمایید. بعضی از این مدارک متعلق به اهالی فامیل شما در کاناداست (در صورت داشتن فامیل ساکن کانادا) که باید آنها تهیه و در اختیارتان قرار دهند.

   هزینه های بررسی پرونده را پرداخت کنید دقت کنید که بیشتر افراد تنها می توانند ویزای Single Entry دریافت کنند یعنی ویزایی که به واسطه آن فقط یک بار می توان وارد کانادا شد و به محض خروج از کانادا اعتبار خود را از دست می دهد. در موارد خاص می توان تقاضای ویزای Multiple Entry هم داد.

   مدارک را برای سفارت ارسال کنید. در حال حاضر می توان هم مدارک را دستی تحویل سفارت داد و هم به وسیله پست کوریر Courier ارسال کرد

این روزها حدود پنج هفته طول می کشد تا از طرف سفارت پاسخی دریافت کنید. در بعضی موارد این مدت زمان کوتاه تر و گاه به مراتب طولانی تر است.

انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا

 

علت مسافرتتان به کانادا باید موجه باشد. همین که قصد دارم به کانادا مسافرت کنم کافی نیست. دیدار دوستان و آشنایان، دیدار اهالی فامیل، شرکت در سمینارهای علمی و امثال آن می تواند از انگیزه های موجه تلقی شوند. البته مثلا اینکه یک آقای بیست و دو ساله بخواهد عمه مادرش را که 76 سال دارد ملاقات کند عجیب است. کلاه خودتان را قاضی کنید و بپرسید آیا بهانه ای که برای سفر می آورم واقعاً موجه است؟ افسر مهاجرت در این خصوص چه فکری خواهد کرد؟ اگر بهانه تان متقاعد کننده نیست یا به فکر انگیزه بهتری باشید، یا آنکه از خیر سفر به کانادا بگذرید و بیخود پول و وقت خود را تلف نکنید. در ضمن هر انگیزه ای که بوی ماندن در کانادا بدهد، موجب رد شدن شما خواهد شد. به عبارت دیگر انگیزه تان باید موجه باشد ولی آن قدر قوی نباشد که نشان دهد می خواهید در کانادا بمانید یا آنکه در کانادا کار کنید. بخاطر داشته باشید که کسانی که ویزای توریستی Temporary Visit Visa دریافت می کنند حق کار و تحصیل در کانادا ندارند (بجز شرکت در دوره های آموزشی کمتر از شش ماه).

خدمات دعوتنامه برای ویزای موقت کانادا

داشتن استطاعت مالی

برای سفر به کانادا باید بلیت هواپیما خرید و هنگام حضور در آنجا هزینه های فراوانی را متحمل شد. بخصوص اگر فامیل نزدیک ندارید باید در هتل اقامت کنید و همین طور مبالغ نسبتاً هنگفتی بابت غذا و حمل و نقل بپردازید. وقتی مدارک مالی خود (نظیر گردش حساب بانکی) را نشان می دهید، اعداد نشان داده شده با مدت زمانی که قصد اقامت در کانادا دارید همخوانی داشته باشد. سفارت کانادا رقم خاصی را مشخص نکرده است اما برای کسی که فامیل در کانادا دارد بد نیست جدول حداقل پول برای شش ماه اقامت مهاجران دسته متخصصین را در نظر بگیرد اگر کسی را در کانادا ندارید ترجیحاً موجودیتان از این مبلغ هم بیشتر باشد. البته این اعداد فقط محض راهنمایی است. نداشتن پول نقد کافی موجب رد شدن تقاضایتان می شود.

ترک کانادا پیش از پایان دوره مجاز اقامت

باید به افسر مهاجرت به وسیله مدارک و فرم ها نشان دهید که پس از خاتمه ویزایتان حتماً کانادا را ترک می کنید. شاید این مهم ترین پارامتر در تصمیم گیری افسر مهاجرت باشد. برای آنکه در این مرحله موفق شوید حتماً از هر دو زاویه زیر وی را متقاعد کنید.

 

   وابستگی های مالی به ایران یا کشور محل اقامتتان

برای نشان دادن وابستگی عاطفی مسایلی نظیر داشتن همسر و فرزندان در ایران، داشتن برادر معلولی که سه ماه از سال شما مسؤول نگهداری اش هستید، اینکه هیچ گاه از ایران بیشتر از سه ماه دور نشده اید و به هر کجا سفر کرده اید باز گشته اید، اینکه مرتب به کشورهای مختلف سفر می کنید ولی باز به ایران بر می گردید و … کمک می کند که افسر از بازگشت شما مطمئن شود. اینها همگی مثال بودند، قبل از اقدام برای ویزای توریستی از خودتان بپرسید چه وابستگی های عاطفی و خانوادگی به ایران دارید. چه چیزهایی شما را به محل اقامت فعلی تان متصل می کند و به چه وسیله می توانید این اتصال را به افسر مهاجرت نشان دهید. بهانه های بیهوده نیاورید و همین طور مسایلی که آنقدر درشت باشند که افسر از خودش بپرسد با این همه وابستگی اصلاً چرا می خواهید از ایران خارج شوید. غلو نکنید. با کمی فکر و شاید مشورت با دیگران بتوانید فهرست خوبی از این دسته وابستگی ها تهیه کنید و راه دریافت ویزا را بر خود هموار سازید.

 

برای نشان دادن وابستگی های مالی هم اموالتان را در نظر بگیرید و هم فعالیت های اقتصادی تان. برای مثال اگر مغازه یا شرکتی دارید، یا اینکه برای مدت معینی می توانید از شرکتتان مرخصی بگیرید، یا اینکه پست مهمی دارید و در صورت غیبت طولانی آن را از دست خواهید داد را به عنوان چند مثال در نظر داشته باشید. مبتکر باشید و هر نوع وابستگی مالی را در نظر بگیرید و اگر ارزشش را داشت به وسیله مدرک و سند به افسر مهاجرت نشان دهید. داشتن وابستگی های مالی و عاطفی به محل زندگی تان از اهمیت بسزائی برخوردار است.

ممنوع الورود بودن به کانادا

 

افسر مهاجرت هم از نظر امنیتی و هم از نظر پزشکی شرایط شما را بررسی می کند. در مورد ویزای توریستی ارائه مدیکال همیشگی نیست ولی بنا به تشخیص افسر ممکن است مجبور به این کار هم بشوید. با درخواست های افسر همراه باشید که مشکلی برایتان پیش نیاید. در ضمن مقاله ممنوعیت ورود به کانادا را مطالعه کنید تا دقیق تر با این موضوع آشنا شوید

مصاحبه برای ویزای توریستی

 

گاه افسر مهاجرت تصمیم می گیرد که با شما مصاحبه کند. معمولا این مصاحبه ها به صورت تلفنی و ظرف کمتر از 10 دقیقه صورت می گیرد. افسر به شما تلفن می زند، چند تا سوال می پرسد و براساس پاسخ های شما در مورد پرونده تان تصمیم گیری می کند. دقت کنید که حتماً تلفنی در اختیار سفارت قرار دهید که همیشه در دسترستان است تا وقتی که با شما تماس گرفته می شود پاسخ گو باشید. اگر برای مصاحبه به سفارت دعوت شدید نگران نباشید. وجود مصاحبه فی نفسه بد نیست چرا که نشان می دهد افسر از روی مدارکی که ارائه داده اید مایل نیست شما را رد کند و می خواهد خودتان را از نزدیک ببیند یا استدلالتان را بشوند. خیلی از کسانی که مصاحبه می شوند در نهایت ویزا دریافت می کنند.

 

خلاصه اینکه هر سال هزاران ایرانی، افغانی و تاجیک به عنوان مسافر وارد کانادا می شوند. اگر به درستی برنامه ریزی کنید و موارد فوق را رعایت نمایید احتمال اینکه یکی از آنها باشید دور از ذهن نیست.

 

انگشت نگاری جهت اخذ ویزای کانادا:

 

برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب VAC در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود.   به این نکته ی بسیار مهم توجه داشته باشید که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزا تحت بررسی قرار نمی گیرد.

 

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single (شش ماهه)، multiple (دو سال)

 

همانطور که قبلا گفته شد، مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:

کپی تمام صفحات پاسپورت

ترجمه شناسنامه

نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه

مانده حساب بانکی با حداقل 45 – 50 میلیون تومان

تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E - application form)

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ( IMM5645E - family information)

یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

ارائه ی ترجمه سند ملکی

ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )

ارائه مدارک مالیاتی و بیمه

رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

دعوتنامه (اختیاری)   در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.

ترجمه سند ازدواج

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):

 

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( 5 سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart) PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:

- مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا

- ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا

- T4

- گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

- بیمه یک ساله برای متقاضی ارائه شود.

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
برای ارسال نظر وارد سایت شوید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر با بیش از 10000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و روزانه در حدود 10 هزار نفر از این سایت بازدید می کنند.

آخرین اخبار گردشگری و تورها

کمک سفر در شبکه های اجتماعی

اشتراک در خبرنامه تور لحظه آخری