وقت سفارت فرانسه

سفر کردن به تعدادی از کشورها مستلزم داشتن ویزای آن کشورها می باشد. برای ورود به فرانسه نیز مسافران ملزم به دریافت ویزای این کشور میباشند. کشور فرانسه یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن می باشد بنابراین جهت ورود به این کشور نیازمند ویزای شینگن فرانسه می باشید. اولین مرحله برای دریافت ویزای شینگن فرانسه تعیین وقت سفارت فرانسه میباشد. وقت سفارت فرانسه چیست؟ وقت سفارت فرانسه در واقع نوبتی است که سفارت فرانسه برای متقاضیان ویزا تعیین میکند. در یک روز مشخص متقاضی به همراه مدارک خواسته شده توسط سفارت و فرم درخواست ویزای شینگن فرانسه به کنسولگری فرانسه مراجعه و مدارک خود را ارائه میدهد.

 

مراحل اخذ وقت سفارت فرانسه

برای دریافت ویزای شینگن فرانسه اولین گام تکمیل کردن فرم وقت سفارت فرانسه میباشد. بسیار مهم است که فرم مربوطه را با دقت مطالعه کرده و در هنگام پر کردن فیلدهای خواسته شده نهایت دقت را داشته باشید. ممکن است با داشتن کوچکترین خطایی در ثبت اطلاعات، افسر سفارت فرانسه صلاحیت شما را تایید نکند و در نتیجه از ویزای شینگن فرانسه محروم شوید.

مرحله ی دوم تهیه ی چک لیست مدارک سفارت فرانسه می باشد که با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت میباشد. لازم است متقاضی تمام مدارک را به صورت کاغذی آماده کند و در هنگام مراجعه به سفارت در روز تعیین شده جهت مصاحبه، مدارک را ارائه دهد.

 

تعیین وقت فوری سفارت فرانسه

پروسه ی تعیین وقت سفارت فرانسه مستلزم ارسال ایمیل و بررسی صلاحیت و ارسال تاریخ مصاحبه به متقاضیان می باشد که روال انجام این فرایند اغلب در بازه ی زمانی  3 الی 4 ماه بطول می انجامد. از اینرو متقاضیان دریافت وقت فوری سفارت فرانسه می توانند با ارسال کردن مدارک مورد نیاز روال درخواست وقت فوری فرانسه خود را به کارشناسان خبره در این زمینه محول نمایند و اطمینان خاطر داشته باشند که متخصصین در حداقل زمان ممکن در صدد تعیین وقت فوری سفارت فرانسه  آنها برخواهند آمد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی فرانسه

جهت دریافت ویزای توریستی فرانسه، مدارک زیر را آماده داشته باشید و پس از تطابق با چک لیست مدارک ویزای شینگن فرانسه و اطمینان از اینکه تمام مدارک ترجمه شده باشند، در تاریخ مقرر شده از سوی سفارت به سفارت فرانسه مراجعه نمایید. لازم به ذکراست که اصل تمام مدارک باید همراه با کپی آن‌ها ارائه شود. سفارت فرانسه پس از بررسی مدارم متقاضی، اصل مدارک را (به جز آنهایی که مستقیم خطاب به سفارت است) باز خواهد گرداند.

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل 3 روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 - 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

چک لیست مدارک دریافت ویزای شینگن فرانسه

  • فرم درخواست ویزای شینگن فرانسه: فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی و یا فرانسوی تکمیل شود.
  • دو قطعه عکس رنگی 4×3: دو قطعه عکس رنگی با مشخصات زیر

مشخصات عکس:

– به تازگی گرفته شده باشد (زمان آن بیشتر از ۶ ماه نباشد)

– رنگی باشد.

– پس زمینه عکس سفید باشد.

– عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرار داشته باشد

– عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.

– گردی کامل صورت، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد)

  • اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و حداقل دارای 2 صفحه مهر نخورده و خالی باشد.
  • کپی روادید شینگن قبلی: فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج
  • شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه ها
  • اسناد وضع اجتماعی حرفهای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایتنامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی 6 ماهه، مفاصا حساب مالیاتی

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی 6 ماه گذشته

د)  بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی

ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفهای شخصی که هزینههای سفر را تأمین میکند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

  • پرداخت 120 یورو در روز ارائه مدارک
  • واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه ها به اندازه دهد)
  • بلیط رفت و برگشت
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینههای احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینههای بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای ۳۰،۰۰۰حداقل مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست)
  • نامه ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.

 

نکته ها:

  • در برخی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقامهای رسمی از متقاضی درخواست میشود تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.
  • جمع آوری پرونده های تقاضای ویزای فرانسه، ۲۰۱۷ جولای سال ۱۸ (مطابق اطلاعیه جدید سفارت فرانسه، از تاریخ اطلاعات بیومتریک و تعیین وقت از طریق کارگزار سفارت انجام میشود. این پیشخوان ویزا مورد تائید سفارت فرانسه بوده و توسط شخص سفیر افتتاح شده است.
  • هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفتهای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت درخواست متقاضی مشخص میشود.

 

هزینه صدور ویزا بر اساس گروههای سنی متغیر است:

  • کودکان صفر تا 6 سال: رایگان
  • کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو
  • افراد بالای 12 سال (ویزای کوتاه مدت): 60 یورو
  • افراد بالای 12 سال (ویزای بلند مدت): 99 یورو
  • ویزای بلند مدت دانشجویی: در چارچوب برنامه Campus France کامپوس فرانس: 50 یورو
  • لازم به ذکر است به ازای هر نفر برای بررسی مدارک نیز ۲۵ یورو دریافت میشود. این هزینه، جدا از هزینه قانونی صدور ویزا دریافت می‌شود.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

کمک سفر در شبکه های اجتماعی

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 10000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

آدرس: تهران، انتهای بلوار کشاورز- خیابان دکتر قریب- تقاطع طوسی- ساختمان شباهنگ- پلاک ۲۶- طبقه ۳- واحد 23
تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452
ایمیل: info@komaksafar.com