ورود

عضویت



ویزای اندونزی

ویزای اندونزی

مراحل دریافت ویزای اندونزی

یکی از مقصدهای محبوب آسیایی در حوزه گردشگری کشور اندونزی است. از آنجایی‌ که این کشور در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پرباران‌ترین مناطق جهان قرار دارد، اما در طول سال از آب و هوایی مناسب برای سفر و گردش برخوردار است. بیشتر محبوبیت این کشور مرهون طبیعت بکر متشکل از جزیره‌ها و سواحل زیبای آن است.
برای ورود به خاک این کشور متقاضیان نیازمند دریافت ویزای اندونزی هستند. بنابراین قبل از هرکاری باید برای دریافت ویزای این کشور اقدام کنید. سفارت اندونزی برای کسانی که قصد گردش در این کشور را دارند، ویزای توریستی صادر می‌کند. برای دریافت ویزای توریستی اندونزی حضور شخص متقاضی در سفارت این کشور الزامی نیست و همچنین انگشت نگاری نیز صورت نمیگیرد. بنابراین وقت سفارت نیز لازم نمیباشد. متقاضیان دریافت ویزای توریستی اندونزی میتوانند پروسه دریافت ویزای خود را به آژانس های هواپیمایی و یا کارگزاران معتبر بسپارند. هزینه دریافت ویزای اندونزی بسته به نوع ویزایی که درخواست می‌کنید و نرخ روزانه ارز، متغیر است.

 

ویزای توریستی اندونزی

چنانچه قصد انجام سفری تفریحی به کشور اندونزی را دارید سفارت اندونزی برای شما ویزای 14 روزه با اعتبار 2 ماه صادر خواهد کرد. با این نوع ویزا شما می‌توانید 14 روز در خاک این کشور باشید و پس از اتمام اعتبار باید کشور اندونزی را ترک کنید.
ویزای توریستی 14 روزه اندونزی یک بار ورود است. حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید و مراحل دریافت ویزای اندونزی را دوباره طی کنید. ویزای توریستی اندونزی قابل تمدید نیست و همچنین متقاضیان دریافت این نوع ویزا اجازه‌ی کار، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را ندارند.
ویزای توریستی اندونزی پس از ۷ روز کاری صادر خواهد شد. چنانچه ویزای فوری توریستی را انتخاب کرده باشید این زمان کمتر خواهد شد. برای ویزای توریستی فوری تنها ۲ تا ۳ روز کاری زمان لازم است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اندونزی

1-    تکمیل فرم درخواست ویزای اندونزی
2-    شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها (کپی صفحات شناسنامه باید در برگه‌ی A4 باشد.)
3-     گذرنامه دارای اعتبار حداقل 6 ماه به همراه کپی آن
4-    دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید در سایز ۴×۳
5-    نامه تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (این نامه باید بر روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده به سفارت ارائه گردد.)
6-    بلیط هواپیما
7-    تائیدیه رزرو هتل

 

نشانی سفارت اندونزی در تهران

سفارت اندونزی در شهر تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰ واقع شده است.
تلفن تماس با سفارت اندونزی: ‏۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)
فکس : ۸۸۷۱۸۸۲۲
وب‌سایت : www.kemlu.go.id/tehran
پست الکترونیک : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
صندوق پستی : ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵
ساعات کاری سفارت اندونزی: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اشتراک در خبرنامه کمک سفر

captcha

کمک سفر در شبکه های اجتماعی

   (021) 66908752 - 66908753
   info@komaksafar.com

معرفی برترین تورهای داخلی