ورود

ثبت نام



ویزای قبرس

راهنمای اخذ ویزای قبرس

راهنمای اخذ ویزای قبرس. چگونه ویزای توریستی قبری بگیریم و مدارک مورد نیاز برای سفارت قبرس و هزینه سفر به قبرس در کمک سفر.

قبرس سومین جزیره بزرگ در دریای مدیترانه می باشد و افراد زیادی تمایل به سفر به این جزیره دارند. قبرس با قدمت تاریخی و مراکز دیدنی زیاد، مقصد مهمی برای گردشگران سراسر دنیا می باشد.
ایرانیان می توانند ویزای قبرس را از طریق سفارت قبرس در ایران دریافت نمایند. نکته مهم آن است که قبرس عضو کشورهای شینگن می باشد و بنابراین گرفتن ویزای قبرس می تواند کمی دشوار باشد. اما ویزای آن برای افرادی که در آینده قصد سفر به کشورهای شینگن را دارند مهم است. بنابراین می توانند اقدام به گرفتن ویزای قبرس نموده و یا این کار را به کارگزاران مربوطه واگذار نمایند.

 

جزییات ویزای قبرس

همانطور که قبلا اشاره شد، برای گرفتن ویزای قبرس باید به سفارت خانه آن مراجعه نمود. و تصمیم نهایی درباره صدور ویزا بر عهده سفارت خانه می باشد. مدت زمان لازم برای صدور ویزای قبرس هشت روز بوده و مراحل صدور ویزا از طریق کارگزار سفارت صورت می گیرد.
انواع ویزای قبرس عبارتند از: توریستی، تحصیلی، تجاری و اقامت دائم.

 کانال گردشگری کمک سفر در تلگرام را دنبال کنید

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی قبرس

•    فرم درخواست تقاضای ویزا که از طریق آژانس های مسافرتی مورد تایید سفارت قابل تهیه می باشند.
•    اصل و کپی همه صفحات شناسنامه و کارت ملی
•    گذرنامه دارای حداقل 6 ماه اعتبار
•    دو قطعه عکس 6 در 4 از روبرو
•    گواهی موجودی و گردش حساب بانکی فرد
•    بلیط هواپیما دو طرفه
•    واچر رزرو هتل
•    گواهی اشتغال به کار به همراه حقوق ماهیانه فرد، سمت شغلی و تاریخ آغاز به کار

افزون بر این ها مدارکی برای موارد خاص مورد نیاز هستند:

•    افرادی که به قصد کار به قبرس می روند باید دعوت نامه تجاری از طرف شرکت قبرسی داشته باشند.
•    افرادی که دارای ملک در قبرس هستند باید سند مالیکت و قرارداد خرید را ارائه کنند.
•    افرادی که برای شرکت در کنفرانس به قبرس می روند بایستی دعوتنامه کنفرانس و ریز برنامه کنفرانس را ارائه کنند.
•    کسانی که قصد اقامت در منزل بستگانشان در قبرس را دارند نیازی به ارائه مدرک رزرو هتل ندارند و باید سایر مدارک نام برده را علاوه بر تعهدنامه پذیرش مسئولیت یا گارانتی بانکی فرد دعوت کننده را ارائه دهند.
•    افرادی که قرار مصاحبه در سفارت خانه های خارجی موجود در  قبرس رادارند باید گواهی کتبی وقت مصاحبه را نیز ارائه دهند.
بدیهی است افرادی که دارای ویزای شینگن می باشند، در صورت یک بار ورود یا چند بار ورود بودن ویزایشان (به صورت بلند مدت یا کوتاه مدت) می توانند به قبرس سفر کنند. فرد دارنده ویزای شینگن می بایست ابتدا به کشوری که ویزا را برایش صادر نموده سفر کند و سپس وارد قبرس شود و باقی مانده زمان ویزایش را در آنجا بماند.

 

هزینه صدور ویزای قبرس

هزینه صدور ویزای قبرس برای ویزای یکبار ورود 20 یورو و برای ویزای چند بار ورود 60 یورو است که در هنگام تحویل مدارک دریافت می گردد.. این هزینه را سفارت قبرس در ایران اعلام نموده است که آدرس آن به شرح زیر می باشد:
نشانی: زعفرانیه، خیابان اعجازی (آصف)، خیابان حسینی، کوچه رازی، پلاک ۹


به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب پیشنهادی کمک سفر