ویزای مالزی

مالزی کشوریست در جنوب شرقی آسیا که پایتخت آن شهر کوالالامپور است. کوالالامپور، پایتخت وسیع و مدرن کشور مالزی است که به خاطر تنوع جاذبه‌های طبیعی و شهریش یکی از مهم‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب میگردد. این کشور مسلمان نشین به دلیل طبیعت بکرش، آب و هوای استوایی، سواحل زیبا و تفریحات دریایی و ساحلی اش، طرفداران زیادی از سراسر دنیا و به خصوص ایرانی ها دارد.

 

ویزای مالزی | ویزای توریستی مالزی

همانند بسیاری از کشورها، گردشگران برای سفر به کشور مالزی نیز نیازمند دریافت ویزای این کشور هستند. برای انجام سفر توریستی به این کشور متقاضیان نیازمند دریافت وقت سفارت مالزی و انجام مصاحبه حضوری نمیباشند. برای اخذ ویزای توریستی مالزی زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به کشور مالزی است.

 

انواع ویزای مالزی

متقاضیان ورود به خاک مالزی میتوانند ویزاهای گوناگونی از جمله ویزای توریستی مالزی، ویزای تحصیلی مالزی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دریافت کنند. پرطرفدارترین نوع ویزای درخواستی ایرانیان، ویزای توریستی است. در صورتی که بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی مالزی دارید.

  • ویزای توریستی مالزی: این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می گردد و اعتبار آن ۱۴ روز است.
  • ویزای اجتماعی مالزی: این نوع ویزا با دعوت شخص یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتبار آن ۲ تا ۶ ماهه است.
  • ویزای تحصیلی مالزی: اعتبار این ویزا یک سال است، ولی تمدید آن تا پایان دوره تحصیل در مالزی امکان‌پذیر است؛ لازم به ذکر است امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد.
  • ویزای کاری مالزی: این ویزا به صورت 1 یا 2 ساله صادر میگردد و امکان کار و تحصیل و خرید و فروش را در اختیار دارنده ویزا قرار می‌دهد. همچنین، با این ویزا متقاضی به تعداد نامحدودی امکان ورود و خروج به مالزی فراهم است. این ویزا به ۲ صورت قابل دریافت است:
  • تاسیس شرکت در مالزی
  • کار در شرکتی در مالزی که ضمانت متقاضی ویزا را برعهده می‌گیرد.
  • ویزای ترانزیت مالزی: این ویزا برای افرادی است که قصد ورود به مالزی را ندارند و فقط از طریق فرودگاه مالزی می خواهند به سفر خود ادامه دهند و از این کشور عبور کنند.
  • ویزای اقامت مالزی: اعتبار این ویزا 5 سال است و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزیایی دارد به متقاضی اعطا میگردد. در این نوع ویزا فرد حتما باید 40 هزار دلار در یکی از بخش‌های اقتصادی مالزی (خانه یا بورس یا بانک) سرمایه‌گذاری کند. با دریافت ویزای اقامت مالزی، امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده متقاضی نیز وجود دارد.

 

مدت زمان ویزای توریستی مالزی

درگذشته مدت زمان اعتبار ویزای توریستی مالزی 3 ماه بوده، از سال 2013 تا کنون با تغییر شرایط این مدت زمان به 2 هفته کاهش پیدا کرده است.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی مالزی

  • همراه داشتن پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • همراه داشتن بلیط رفت و برگشتن
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
  • این نوع ویزا هزینه ای ندارد.

** مدت زمان ویزای توریستی مالزی 2 هفته است اما چنانچه متقاضی قصد داشته باشد زمانی بیشتر از 2 هفته را در این کشور سپری کند باید مدارک دیگری را نیز ارائه دهد. این مدارک شامل موارد زیر است:

  • ۲ قطعه عکس ۴*۳
  • حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون باقیمانده حساب و ارائه ی پرینتی از این حساب
  • رزرو بلیط و هتل

 

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452