ورود

ثبت نام



ویزای مکزیک

راهنمای اخذ ویزای مکزیک

راهنمای اخذ ویزای مکزیک. چگونه ویزای توریستی مکزیک بگیریم و مدارک مورد نیاز برای سفارت مکزیک و هزینه سفر به کشور مکزیک در کمک سفر.

مکزیک در شمال آمریکا واقع شده است. همه ساله گردشگران زیادی به علت دیدنی های بسیار زیبای مکزیک راهی این کشور می شوند. از جمله دیدنی های مکزیک جنگل های انبوه و آثار بازمانده تمدن مایا می باشد.
ایرانیان برای سفر به مکزیک نیاز به اخذ ویزا دارند. با ما همراه باشید تا چند و چون ویزای مکزیک را بررسی نماییم.

برای اخذ ویزای مکزیک چه مراحلی را باید بگذرانیم؟

اولین کاری که باید انجام دهید گرفتن وقت از سفارت مکزیک است. زیرا بدون وقت نمی توانید اقدام به اخذ ویزا نمایید. سپس هنگام فرا رسیدن زمان ملاقاتتان به سفارت رفته و مدارک خود را تحویل می دهید و همچنین مصاحبه انجام می دهید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای مکزیک

•    فرم درخواست ویزا به صورت تکمیل شده
•    پاسپورت دارای حداقل 6 ماه اعتبار
•    پاسپورت های قدیمی به همراه ویزا ها و مهر های ورود
•    فیش گردش حساب بانکی شش ماه گذشته
•    عکس رنگی جدید
•    نامه اشتغال به کار
•    فیش حقوقی سه ماه گذشته
•    سند ملکی

کانال گردشگری کمک سفر در تلگرام را دنبال کنید

همچنین دعوت نامه نیز فقط در موادر زیر دارای اعتبار می باشد:

•    سفرهای کاری و رسمی
•    امضا شده باشد و کپی شناسنامه فردی که آن را امضا نموده است ضمیمه آن باشد.
•    دعوت نامه روی کاغذ سربرگ آن شرکت باشد.
•    توسط شرکتی خصوصی یا دولتی در مکزیک دعوتنامه ارسال شده باشد. شرکت مذکور باید توسط دولت مکزیک شناخته شده باشد.
و برخی موارد دیگر.

هزینه صدور ویزای مکزیک چقدر است؟

طبق اعلام سفارت، هزینه صدور ویزای مکزیک برابر با 36 دلار می باشد. همچنین در صورت عدم دریافت ویزا نیز این هزینه پس داده نخواهد شد. مدت صدور ویزای مکزیک نیز 10 روز کاری است.

اخذ ویزای مکزیک برای دارندگان ویزای شینگن

بدیهی است دارندگان ویزای شینگن نیازی به اخذ ویزای مکزیک نخواهند داشت. آن ها باید تنها مدارک زیر را تحویل مامور مهاجرت دهند:
•    گذرنامه با اعتبار 6 ماه
•    ویزای معتبر شینگن
•    فرم تکمیل شده FFM
•    اثبات وضعیت مالی
•    مدارک اثبات هدف سفر، مانند سفرنامه، دعوت نامه و...
•    بلیط برگشت و رزرو هتل در مکزیک

سفارت خانه مکزیک در ایران

نشانی سفارت خانه مکزیک در تهران به شرح زیر است:
تهران، منطقه ٣، بزرگراه آفریقا، خ. گلفام، پلاک 12
برای تحویل مدارک به سفارت خانه مکزیک باید از دوشنبه تا جمعه به سفارت خانه مراجعه نمایید. ساعات دریافت مدارک نیز تنها 9 تا 11 صبح می باشد.

نتیجه گیری
مکزیک یک کشور بسیار زیبا برای سفر است. مکزیک سرشار از کاخ ها، موزه ها، اماکن باستانی و دیدنی های طبیعی می باشد. یکی از دیدنی های بسیار جذاب مکزیک پوئبلا می باشد. که در واقع شهری است که اطراف آن را کوه های برفی احاطه نموده اند. در این شهر می توانید کلیسای قرن شانزدهم را مشاهده کرده و یا غذاهای بسیار خوشمزه ای را نوش جان کنید.
با این همه اگر فکر می کنید به یک ویزای توریستی برای سفر به مکزیک نیاز دارید همین الان مدارک خود را جمع آوری کنید و اقدام به دریافت ویزای مکزیک نمایید. شما همچنین می توانید از یک کارگزار ویزا بخواهید کارهای مربوط به اخذ ویزا را برایتان انجام دهد.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب پیشنهادی کمک سفر