ویزای هند

هند کشوریست در جنوب آسیا که پایتخت آن شهر دهلی نو است. مردم این کشور با جمعیتی حدود 50 میلیون نفر به زبانهای هندی و انگلیسی تکلم میکنند. واحد پول مشور هند روپیه است و ساعت رسمی هند یک ساعت جلوتر از ایران است.

 

دریافت ویزای هند

کشور هند نیز از جمله کشورهایی است که برای ورود به خاک آن متقاضیان باید نسبت به دریافت ویزای آن اقدام نمایند. پیشینه روابط دو کشور ایران و هند به حدود ۳ هزار سال پیش بر می گردد و می توان گفت کشور ما و کشور هند صاحب رابطه دوستانه ای با یکدیگر هستند. در حال حاضر هند و ایران نه تنها در زمینه سیاسی، بلکه در زمینه های فرهنگی و اقتصادی نیز با یکدیگر در تماس میباشند.

با توجه به پیشینه ی روابط بین ایران و هند، کشور هند در ایران دارای دفتر سفارت است و متقاضیان دریافت ویزای هند میتوانند پروسه دریافت ویزای خود را به آسانی انجام دهند.

 

سفارت هند در ایران | نشانی سفارت هند در تهران

نشانی: تهران، منطقه ۷، خیابان دکتر بهشتی، خیابان میرعماد، نبش کوچه نهم، پلاک ۲۲

ساعات کار: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷

 

سفارت هند در مشهد

نشانی: مشهد- بلوار احمدآباد- خیابان ابوذر هشتم- آژانس مسافرتی آتی

    شماره تلفن: ۳۸۴۳۱۹۱۹-۰۵۱

 

انواع ویزای هند

  • ویزای گردشگری هند
  • ویزای تجاری هند
  • ویزای دانشجویی هند
  • ویزاهای درمانی، تحقیقاتی، ورود، کارورزی و ویزای فیلم

 

مراحل دریافت ویزای هند

پس از تعیین نوع ویزای درخواستی متقاضیان باید به نشانی سایت سفارت هند مراجعه کرده و بصورت آنلاین نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند. پس از ثبت درخواست ویزا، یک شماره فایل اینترنتی به شما داده می شود که برای پیگیری های بعدی لازم است، پس آن را نزد خود نگه دارید.

گام بعدی پر کردن فرم سفارت هند است. برای هر نوع ویزایی باید فرم مربوط به آن تکمیل گردد. فرم را پرینت گرفته و در کمال دقت و صداقت تکمیل نمایید و در روز مصاحبه به همراه سایر مدارک خواسته شده به سفارت تحویل دهید.

 

چک لیست مدارک ویزای هند

  • اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه‌‌هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند، الزامی است.
  • دو قطعه عکس رنگی در اندازه ۳۳*۴۸
  • اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه‌ها) به همراه ترجمه انگلیسی
  • رزور هتل و بلیط رفت و برگشت

 

مدارک مربوط به ویزای تجاری هند:

  • دعوت‌نامه از شرکت یا سازمان مستقر در هند (دارای شماره ثبت شرکت و به زبان انگلیسی) که متقاضی را برای سفر تجاری دعوت کرده است. (برای ویزاهای تجاری)
  • نامه پشتیبانی از یک شرکت یا سازمان که بیانگر استخدام متقاضی در آن سازمان و تائید سفر تجاری متقاضی باشد. این نامه نیز باید به زبان انگلیسی و دارای شماره ثبت شرکت باشد. (برای ویزاهای تجاری)
  • مدرک دال بر استطاعت مالی شرکت مانند گردش حساب بانکی سه ماه گذشته به همراه نامه تمکن مالی از بانک که باید به زبان انگلیسی باشد.
  • کپی تقاضای ویزا پس از بارگذاری در وب‌سایت ویزای آنلاین هند

 

مدارک مربوط به ویزای تحصیلی هند: تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

  • مدرک معتبر پذیرش به شکل یک گواهی واجد همه شرایط از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر
  • گواهی سلامت عدم منع ورود از وزارت بهداشت هند در صورت پذیرش در رشته‌های پزشکی یا پیراپزشکی (این گواهی را می‌توان از دانشکده یا موسسه صادرکننده پذیرش تهیه کرد.)
  • مدارک آموزشی ترجمه شده به زبان انگلیسی
  • رسید خرید ۲۰۰۰ دلار به انگلیسی
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیانی مالی (گردش حساب بانکی سه ماهه گذشته به انگلیسی برای پشتیبان مالی به همراه فیش حقوقی/حکم بازنشستگی/جواز کسب به انگلیسی)

 

مدارک مربوط به ویزای تحقیقاتی هند: تحصیل در مقطع دکتری

  • مدرک معتبر پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه أموزشی معتبر (صادر شده در هند)
  • نامه همکاری
  • تقاضای مجوز پژوهش
  • خلاصه پروپوزال
  • برنامه درسی
  • سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی
  • نامه موافقت استاد راهنما
  • رسید صرافی برای خرید ۲۰۰۰ دلار آمریکا

       

مدارک مربوط به ویزای ورزشی و ازدواج با شهروند هندی

  • سند ازدواج با شهروندان هندی برای تائید وجود نسبت خانوادگی
  • کپی گذرنامه شهروندان هندی برای تائید هویت
  • کپی سند تمدید اقامت (اگر اقامت در هند تمدید شده است)
  • مجوز از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای روادید ورزشی

 

مدارک مربوط به ویزای کاری هند   

  • اصل قرارداد کاری/حکم استخدام/اشتغال به کار اتباع خارجی صادره از جانب شرکت یا سازمان استخدام کننده
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید در هند به ثبت رسیده باشد و کپی سند آن به همراه مدارک درخواست ویزا ارائه شود.
  • نامه تعیین میزان حقوق متقاضی در هند
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید با ارائه یک سند عدم دسترسی به اتباع هندی دارای صلاحیت برای این پست را تائید کند.
  • متقاضی باید سند اشتغال به کار، یا قرارداد کاری خود را با سازمان یا شرکت مورد نظر در هند ارائه کند.
  • متقاضی باید سند معتبر صلاحیت‌‌های علمی و مهارت فنی خود را ارائه دهد.

 

مدارک مربوط به ویزای ویزای پزشکی و همراه بیمار

  • نامه تمکن مالی متقاضی
  • نامه ارجاع یا نظر اولیه پزشک از بیمارستان ایرانی که در آن نیاز به درمانی تخصصی پزشکی در خارج از ایران را پیشنهاد دهد.
  • نامه از بیمارستانی در هند، حاکی از تعیین تاریخ و هزینه درمان یا پذیرش درمان فرد بیمار

 

مدارک مربوط به ویزای تحقیقاتی و کنفرانس ها

  • دعوت‌نامه از برگزارکنندگان همایش در هند (به انگلیسی)
  • معرفی‌نامه از سازمان ایرانی (به انگلیسی)
  • نامه از وزارت کشور و وزارت خارجه هند (در صورتی که برگزارکننده کنفرانس غیردولتی باشد.)

دانستنی های مهم پیش در رابطه با ویزای هند

  • برنامه سفر خود را طوری تنظیم کنید که به هنگام بازگشت از هند، حداقل 3 ماه از اعتبار پاسپورت شما باقی مانده باشد.
  • چنانچه پاسپورت قدیمی دارید، باید آن را به همراه سایر مدارک خود به سفارت ببرید. در صورتی که پاسپورت خود را گم کرده اید، لازم است گزارش مربوطه از پلیس را به همراه داشته باشید. اگر این گزارش را هم ندارید، باید فرمی پر کرده و در آن شماره پاسپورت قدیمی و محل مفقود شدن آن را اعلام کنید.
  • یک کپی از فرم ثبت شده درخواست ویزا همراه خود داشته باشید.
  • در فرم سفارت یک عکس بچسبانید و یک عکس دیگر نیز در محل مشخصه شده منگنه کنید.
  • لازم به ذکر است هیچ گونه اشتباهی پذیرفته نمی شود و تمام فرم هایی که به صورت ناقص پر شده، اطلاعات غلطی دارند و یا فاقد اطلاعات جزئی باشند به سرعت توسط سفارت یا مرکز درخواست ویزای هند رد خواهند شد.
  • تمام بخش های فرم مربوطه خود را باید به انگلیسی و با دقت پر کنید.
  • هزینه هایی که به هنگام درخواست ویزای هند پرداخت می کنید، به هیچ عنوان بازگردانده نمی شوند.
  • صدور ویزای گردشگری و تجاری هند ۴ روز کاری و دیگر ویزاها نیز ۱۰ روز کاری زمان خواهند برد.

 

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452