ویزای چین

چین کشوریست که در شرق قاره کهن آسیا قرار گرفته است. چین سومین کشور بزرگ جهان است و بیش از ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت دارد. این کشور باستانی با وجود پیشرفت‌های چشمگیر صنعتی و اقتصادی در عرصه جهانی، فرهنگ و آداب و رسوم خود را حفظ کرده است.

چین کشور اسرار و شگفتی‌ها است. جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان این کشور بر جذابیت آن برای گردشگران افزوده است. ایرانیانی که قصد سفر به این کشور باستانی را دارند، برای ورود به خاک آن باید ویزای این کشور را دریافت کنند. خوشبختانه کشور چین در ایران و در شهر تهران دارای دفتر سفارت است و متقاضیان براحتی میتوانند مراحل دریافت ویزای خود را براحتی در تهران انجام دهند.

 

انواع ویزای چین

  • ویزای عادی چین
  • ویزای تجاری چین: این نوع ویزا ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین را دارد.
  • ویزای تجاری چین برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود. اعتبار این نوع ویزا حداکثر ۶ ماه است.
  • ویزای دانشجویی چین: این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.
  • ویزای کار چین: این نوه ویزا به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.
  • ویزای خدمه برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.
  • ویزای روزنامه نگاری چین:
  • ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.
  • ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.
  • ویزای ترانزیت چین: این نوع ویزا برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.
  • ویزای اقامت دائم چین: برای شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.
  • ویزای توریستی چین: این نوع وزا برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

 

نکاتی در رابطه با ویزای چین

  • همراه داشتن تلفن همراه و هر نوع کیف دستی به داخل سفارت ممنوع است.
  • برای ویزاهایی با تقاضای اقامت بالاتر از ۶ ماه آزمایشات پزشکی الزامی است.
  • چنانچه شهروند خارجی پس از پایان تاریخ انقضای ویزای خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون کشور چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد.
  • در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل از پایان مدت اعتبار ویزای خود از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.
  • به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت ۴ روز کاری طول می‌کشد . البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) ۲۲ تا ۳ روز کاری است .
  • تحویل یا ارسال مدارک از طریق پست پذیرفته نخواهند شد.
  • در صورت درخواست خدمات سریع و پذیرفتن این سفارت مبلغ ۳۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد.
  • در موارد فورس ماژور و در صورت پذیرش این سفارت مبلغ ۴۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .
  • وجوه واریز شده به حساب سفارت، بابت ویزا ، قابل استرداد نمیباشد.

 

چک لیست مدارک ویزای چین

  • اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی
  • دو قطعه عکس رنگی در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سر باشد.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • دعوت نامه
  • اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده
  • اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی
  • اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی
  • پرداخت هزینه صدور ویزای چین (به دلار)

- هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود: ۱۰۰ دلار

- هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود: ۱۳۰ دلار

- هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود: ۱۵۰ دلار

- هزینه برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر: ۲۰۰ دلار

- هزینه برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر: ۳۰۰ دلار

- هزینه ویزای گروهی: ۸۰ دلار

 

 

سفارت چین در ایران | نشانی سفارت چین در تهران

  • نشانی: تهران- خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه)- روبروی آتش نشانی
  • شماره تماس مستقیم سفارت: ۲۲۲۹۱۲۴۰ – ۲۲۲۹۱۲۴۱
  • ساعات کار سفارت چین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰۰

 

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452