ویزای ژاپن

ژاپن کشوریست در جنوب شرق آسیا که در اقیانوس آرام و در آسیای شرقی قرار دارد. مساحت این کشور معادل ۳۷۷ هزار و ۹۷۲ کیلومتر مربع و جمعیت آن حدود ۱۲۶ میلیون و ۶۷۲ هزار نفر است. زبان رسمی مردم این کشور، ژاپنی است. واحد رسمی پول کشور نیز ین (¥) نام دارد. نوع حکومت کشور ژاپن، پادشاهی است و دولت این کشور به صورت سیستم پارلمانی و در حقیقت توسط نخست‌ وزیر اداره میگردد.
این کشور شصت و یکمین کشور بزرگ جهان و دهمین کشور پرجمعیت شمرده می‌شود. پایتخت کشور ژاپن، توکیو نام دارد و با ۶۸۵۲ جزیره، بزرگ‌ترین جزایر آن شامل هونشو، هوکایدو، کیوشو و شیکوکو می‌شود. نزدیک‌ترین همسایگان این کشور، روسیه، چین و کره جنوبی هستند.
ژاپن که به آن سرزمین آفتاب تابان نیز میگویند، یکی از زیباترین کشورهای جهان است که همه ساله افراد بسیاری به آن‌جا سفر می‌کنند. این کشور علاوه بر پیشتازی در عرصه صنعت و تکنولوژی، دارای فرهنگ و تمدنی بسیار غنی است. جاذبه های گردشگری این کشور شامل پرستشگاه‌ها، باغ‌ها، آشپزی بی‌نظیر و ... هر گردشگری را برای سفر به آنجا ترغیب می‌کند.

دریافت ویزای ژاپن | انواع ویزای ژاپن
همانند بسیاری از کشورها، افرادی که قصد سفر به کشور ژاپن را دارند نیازمند دریافت ویزا هستند. تهیه ویزا پیش از ورود به خاک کشور ژاپن از طریق مبادی قانونی نظیر دفتر سفارت ژاپن و کنسولگری انجام میگردد.
بطور کلی ویزاهای کشور ژاپن در 2 دسته بندی کلی قرار دارند. ویزاهای کوتاه مدت و بلند مدت. ویزاهای کوتاه مدت خود شامل 5 دسته است:
1-    ویزای تجاری
2-    ویزای توریستی
3-    ویزای دیدار از دوستان
4-    ویزای دیدار از اقوام
5-    ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی

چک لیست مدارک ویزای ژاپن
1-    مدارک شناسایی (برای کلیه ویزاها مشترک هستند)
•    گذرنامه متقاضی
•    فرم تکمیل شده تقاضای ویزای ژاپن
•    یک قطعه عکس سایز ۴.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید، تمام رخ
•    كپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی ويزا همراه با ترجمه انگليسی رسمی با تاييد وزارت دادگستری


2-    مدارک ویزای کوتاه مدت برای شرکت در کنفرانس
•    گواهی اشتغال به تحصيل و يا اشتغال به كار و يا نامه ماموريت از سازمان و يا دانشگاه مربوطه در ايران با ذکر سمت، دلیل سفر، تاریخ سفر و نحوه پرداخت هزینه‌های سفر متقاضی
•    ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی و در سایز A4
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزينه اقامت، تقبل هزينه بازگشت و رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    برنامه سفر خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.


3-    مدارک ویزای کوتاه مدت تجاری
•    نامه ماموريت صادره از سازمان مربوطه در ايران با ذكر سمت، نحوه پرداخت هزینه‌ها، دليل و تاريخ سفر
•    كپی روزنامه رسمی شركت ايرانی، آگهی تاسیس وآخرین تغییرات يا جواز كسب، همراه با ترجمه انگليسی رسمی با تائيد وزارت دادگستری
•    مداركی كه روابط تجاری بين شركت ايرانی و ژاپنی را تاييد کند. مانند INVOICE، بارنامه، L/C
•    ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی و در سایز A4
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزينه اقام، تقبل هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    برنامه سفر خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    در ارتباط با شركت ضامن در ژاپن یکی از مدارک زیر مورد نیاز است:
-    ثبت شرکت ژاپنی: TOKIBO-TOHON
-    کپی جدید از KAISHA SHIKI HOU
-    مدرک KAISHA DANTAI GAIYOU SETSUMEI SHOU


4-    ویزای کوتاه مدت دیدار از اقوام
•    گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و یا اشتغال به تحصیل متقاضی ویزا
•    ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی و در سایز A4
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزينه اقامت، تقبل هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    برنامه سفر خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    مدارکی که روابط بین متقاضی ویزای ژاپن و ضامن را مشخص کند.
•    كپی تمام صفحات شناسنامه ضامن ایرانی در ژاپن همراه با ترجمه انگليسی غير رسمی. درصورت لزوم شناسنامه تمام افرادی که روابط فامیلی را مشخص می‌کند.
•    گواهی ثبت اقامت محلی: JUMIN – HYO. در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی) باشد و طول مدت اقامت در این گواهی ذکر نشده باشد، کپی پشت و روی کارت اقامتALIAN CARD  لازم است.
•    گواهی رسمی مالیات (KAZEI- SHOMEISHO) که در آن مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد. در صورت عدم پرداخت مالیات ضامن باید مدارکی را ارائه دهد که در آن درآمد و مالیات ضامن ژاپنی قید شده باشد (HIKAZEI- SHOMEISHO)
•    حساب بانکی ضامن GINKO-ZANDAKA-SHOMEI-SHO


5-    ویزای کوتاه مدت برای دیدار از دوست
•    گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و یا اشتغال به تحصیل متقاضی ویزا
•    ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی و در سایز A4
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزينه اقامت، تقبل هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    برنامه سفر خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    گواهی ثبت اقامت محلی: JUMIN – HYO. در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی) باشد و طول مدت اقامت در این گواهی ذکر نشده باشد، کپی پشت و روی کارت اقامتALIAN CARD  لازم است.
•    مدارکی که روابط بین دو دوست را تایید می‌کند، مانند عکس
•    گواهی رسمی مالیات (KAZEI- SHOMEISHO) که در آن مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد. در صورت عدم پرداخت مالیات ضامن باید مدارکی را ارائه دهد که در آن درآمد و مالیات ضامن ژاپنی قید شده باشد (HIKAZEI- SHOMEISHO)
•    حساب بانکی ضامن GINKO-ZANDAKA-SHOMEI-SHO


6-    ویزای توریستی ژاپن
•    برنامه سفر با ذكر جزئيات به انگلیسی که با ذکر تاریخ ورود و خروج و برنامه روز به روز باشد.
•    گواهی اشتغال به كار با ذكر سمت، حقوق و موافقت با مرخصی که دارای تاریخ باشد.
•    رزرو هتل
•    ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكی به زبان انگلیسی و در سایز A4


7-    ویزای کوتاه مدت برای شرکت درمسابقات ورزشی
•    نامه ماموريت ازفدراسیون مربوطه در ايران با ذکر تاریخ و دلیل سفر و نحوه پرداخت هزینه‌های سفر متقاضی
•    اصل ضمانت‌نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزينه اقامت، تقبل هزينه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
•    اصل دعوتنامه خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    برنامه سفر خطاب به سفارت که از کشور ژاپن صادر میگردد.
•    چنانچه هزینه سفر به عهده متقاضی باشد؛ گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر سمت و حقوق و ريز كاركرد سه ماه آخر حساب بانكي به زبان انگلیسی و در سایز A4

نکته: ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تائیدیه وزارت دادگستری در سه ماه اخیر، مورد نیاز است.

 


مراحل دریافت ویزای ژاپن
متقاضیان دریافت ویزای ژاپن پس از تعیین نوع ویزای خود باید نسبت به تهیه چک لیست مدارک خواسته شده اقدام نمایند.
متقاضیان میبایست با در دست داشتن مدارک خود به سفارت ژاپن در شهر تهران مراجعه کرده و مدارک خود را ارائه دهند. تمامی مدارک بايد به صورت اصل توسط شخص متقاضی یا نماینده وی به متصدی امور ويزا تحويل داده شود. لازم به ذکر است سفارت ژاپن مدارکی را که توسط ایمیل، نمابر و یا پست ارسال میگردند را مورد بررسبی قرار نمیدهد و هیچ گونه مسئولیتی در قبال مدارک مفقود شده نخواهد داشت.
  
نکاتی که در مورد ویزای ژاپن باید بدانید:
•    مدت اعتبار ویزای توریستی کشور ژاپن 3 ماه است.
•    علت عدم صدور ویزا به هیچ عنوان توضیح داده نمی‌شود و درخواست مجدد تا ۶ ماه امکان‌پذیر است.
•    حداقل زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک، با احتساب روز ارائه مدارک پنج روز کاری است.

سفارت ژاپن  در ایران | نشانی سفارت ژاپن در تهران
نشانی: تهران- خیابان زعفرانیه- خیابان مقدس اردبیلی- پلاک ۱۶۲
تلفن: ۲۲۶۶۰۷۱۰ (۰۲۱)
پاسخگویی تلفنی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰
تحویل مدارک: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه
تحويل گذرنامه: روزهای يكشنبه تا پنجشنبه (بعد ازظهرها از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰)

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452