وقت سفارت اتریش

راهنمای تعیین وقت سفارت و ویزای اتریش

در این مقاله راهنمای تعیین وقت سفارت اتریش و ویزای شینگن اتریش را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

کشور اتریش عضو اتحادیه شینگن و از کشورهای اروپای مرکزی است. این کشور با پایتخت وین با وجود جاذبه های گردشگری، کافه‌های دنج و بناهای تاریخی بی نظیرش به شهر موسیقی، هنر و موزه‌‌ها شهرت دارد.

از آنجایی که اتریش اپعضو اتحادیه شینگن است، بنابراین متقاضیان دریافت ویزای این کشور باید ویزای شینگن اتریش را دریافت نمایند. کشور اتریش در ایران و در شهر تهران دارای سفارت است و متقاضیان دریافت ویزای اتریش میتوانند به راحتی پروسه دریافت ویزای خود را انجام دهند.

 

انواع ویزای شینگن اتریش

ویزای اتریش به 3 دسته تقسیم بندی مشوند که عبارتند از:

  1. ویزای توریستی اتریش
  2. ویزای تحصیلی اتریش
  3. ویزای کار اتریش

 

وقت سفارت اتریش | مراحل دریافت ویزای شینگن اتریش

 قبل از هرگونه اقدامی جهت دریافت ویزای اتریش تعیین هدف سفر به این کشور است. بعد از تعیین هدف از سفرتان میتوانید نوع ویزای درخواستی خود را انتخاب نمایید. نوع ویزای شما متناسب با هدف سفر شما شامل سفر تفریحی، کاری و یا تحصیلی متفاوت است. ین مرحله دارای اهمیت بسیاری است چرا که مدارک خواسته شده از سوی سفارت اتریش با توجه به نوع ویزای درخواستی شما متفاوت است. مرحله بعدی که بسیار ضروری و حائز اهمیت است، تعیین وقت سفارت اتریش است. وقت سفارت اتریش در اصل نوبتی است که توسط سفارت اتریش معین میگردد. در این روز خاص متقاضیان دریافت ویزای شینگن باید برای مصاحبه حضوری و ارائه ی مدارک خود در سفارت اتریش حضور داشته باشند. حضور فرد متقاضی دریافت ویزا در روز مصاحبه ضروری است. لازم به ذکر است تا قبل از تاریخ مقرر شده برای شما، مدارکی را برای سفارت بصورت الکترونیکی و یا کتبی ارسال نکنید.

 بعد از انجام تعیین وقت سفارت اتریش گام بعدی دریافت و تکمیل فرم سفارت اتریش است. این فرم برای سفارت دارای اهمیت بسیاری است. وجود کوچکترین اشتباهی در فرم درخواست ویزای شینگن اتریش میتواند در روند درخواست ویزا اختلال ایجاد کرده و یا به دلیل عدم صداقت، میتواند تا ماه ها متقاضی را از حضور در سفارت محروم سازد. بنابراین فرم مربوطه باید با دقت و در کمال صحت تکمیل گردد.

 

چک لیست مدارک ویزای شینگن اتریش

گام بعدی تهیه چک لیست مدارک سفارت اتریش است. مدارک خواسته شده را با دقت تهیه کنید و در روز مصاحبه به همراه فرم تکمیل شده به سفارت ارائه دهید.

  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزا
  • اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
  • اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی
  • اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.
  • اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
  • سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
  • اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
  • اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
  • وکلا: پروانه وکالت
  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
  • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
  • گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی
  • پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا
  • رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل 3 روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 - 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

هزینه صدور ویزای شینگن اتریش

  • بزرگسالان: ۶۰ یورو
  • کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • کودکان زیر ۶ سال: رایگان

نکات مهم

  • حضور فرد متقاضی در روز مصاحبه حضوری الزامی است.
  • سفارت اتریش متواند مدارک بیشتری را علاوه بر مدارک ذکر شده از متقاضی درخواست نماید و یا متقاضی را برای انجام مصاحبه مجدد و تکمیلی به سفارت دعوت نماید.
  • درخواست ویزای شینگن اتریش خود را  باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ سفر ارائه دهید.
  • هزینه ای که متقاضی بابت ویزای شینگن اتریش پرداخت میکند در صورت رد درخواست، مسترد نخواهد شد.

 

سفارت اتریش در ایران | نشانی سفارت اتریش در تهران

نشانی سفارت اتریش: تهران- نیاوران- خیابان باهنر- خیابان مقدسی- خیابان احمدی زمانی- کوچه میرولی- پلاک ۸

تلفن سفارت اتریش: ۲۲۷۵۰۰۳۸

تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶

زمان پاسخگویی تلفن بخش کنسولی: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳:۳۰ تا ۱۵ بعدازظهر

ساعت کاری بخش کنسولی: یکشنیه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452