وقت سفارت مجارستان

راهنمای تعیین وقت سفارت و ویزای مجارستان

در این مقاله راهنمای تعیین وقت سفارت مجارستان و ویزای شینگن مجارستان را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مجارستان کشوریست در ناحیه اروپای مرکزی و پایتخت آن شهر بوداپست میباشد. کشور مجارستان یکی از کشورهای عضو معاهده شینگن است و مکان مناسبی برای تحصیل و تجارت و همچنین کشور پرجاذبه ای برای سفرهای گردشگری میباشد. جهت سفر و اقامت در کشور مجارستان باید با گرفتن وقت سفارت مجارستان، نسبت به اخذ ویزای این کشور اقدام کنید. پس از گرفتن وقت سفارت در جهت تحویل مدارک، انگشت نگاری و انجام مصاحبه باید به سفارت خانه مراجعه کنید. جهت اخذ ویزای مجارستان و دیگر امور مربوط به پروسه ی دریافت ویزا، متقاضی  باید در سفارت خانه این کشور شخصا حضور یابد.

در هر سفارت خانه ای دادن وقت سفارت در سفارت متفاوت است و هر سفارت خانه بنا به تعداد درخواست، اقدام به دادن وقت سفارت می کند. به عنوان مثال ممکن است سفارت خانه ای برای روز بعد وقت داشته باشد و شاید هم تا ماهها وقت خالی برای مصاحبه نداشته باشد.

از آنجایی ، این کشور در ایران جزء پرمخاطب ترین مقاصد سفرهای تجاری، توریستی و تحصیلی می باشد. گرفتن وقت سفارت مجارستان به سه شیوه؛ وقت سفارت توریستی، وقت سفارت تحصیلی و وقت سفارت تجاری می باشد.

 

انواع وقت سفارت مجارستان

  1. وقت سفارت توریستی مجارستان

با توجه به اینکه مجارستان عضو پیمان شینگن است علاقمندان سفر به این کشور ابتدا باید ویزای شینگن یا ویزای گردشگری کشور مجارستان را بگیرند. کشور مجارستان به دلیل داشتن جاذبه های توریستی بی شمارش جزو مقاصد توریست ها در ایران و جهان می باشد. مجارستان با داشتن جاذبه های توریستی متنوع به پاریس شرق شهرت دارد. چنانچه قصد سفر توریستی و گردشگری به این کشور را دارید ابتدا باید نسبت به گرفتن وقت توریستی سفارت مجارستان اقدام کنید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی مجارستان

  • دوقطعه عکس پرسنلی ۳*۴ رنگی با پس زمینه سفید
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل گذرنامه معتبر با داشتن حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل گذرنامه باطل شده (در صورتی که وجود دارد)
  • فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه و ویزاهای قبلی مجارستان و شینگن
  • ترجمه انگلیسی شناسنامه و فتوکپی نسخه فارسی تا زمان تایید دادگستری و وزارات امور خارجه لازم است
  • ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال و رزومه رسمی، یا پروانه كسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل با مهر و تائید دادگستری و وزارت امور خارجه
  • ترجمه انگلیسی سند مالكیت به نام مسافر تا تائید دادگستری و وزرات امور خارجه
  • پرینت انگلیسی گزارش تراکنش های حساب شخصی در ۳ ماه پیشین، امضا شده توسط بانک باشد

 

نکته:  

  • افرادی که به تازگی تقاضای آنها برای ویزای شنگن رده شده است، بهتر است مجددا درخواست ویزا ندهند و زمان طولانی تری را برای درخواست مجدد ویزای شینگن صبر نمایند.
  • سفارت مجارستان این حق را دارد که از شما مدارک دیگری نیز بخواهد. لازم به ذکر است که ارائه ضمانت بازگشت توسط متقاضی الزامی است.
  • اگر تمام مدارک را بصورت کامل در اختیار سفارت مجارستان قرار دهید، آنها شما را تایید خواهند کرد و به راحتی موفق به اخذ ویزای مجارستان خواهید شد.
  • برای دریافت ویزای مجارستان هر متقاضی مستلزم به داشتن گذرنامه جداگانه ای میباشد.
  • در گواهی اشتغال به کار باید سمت و میزان حقوق را درج کنید.
  • برای افراد محصل گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی و یا کارت بازنشستگی یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  • در صورتی که پدر با فرزندان به مسافرت نیاید، ارائه رضایت نامه انگلیسی پدر برای مسافرت فرزندان و یا همسر الزامی است و همچنین باید هزینه ها را قبول کند.

 

  1. وقت تحصیلی سفارت مجارستان

کشور مجارستان با دارا بودن دانشگاه های معتبر، کشور بسیار مناسبی برای ادامه تحصیل است. چنانچه قصد ادامه تحصیل دراین کشور را دارید، باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. در ابتدا شما باید در یکی از دانشگاه های کشور مجارستان پذیرفته شوید، سپس وقت سفارت مجارستان بگیرید و در مرحله بعد مدارک مورد نیاز را به سفارت مجارستان تحویل دهید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان

  • عکس ۶*۴ رنگی ویژه پاسپورت ۶ قطعه
  • پرداخت هزینه ویزای تحصیلی مجارستان
  • فتوکپی شناسنامه مادر
  • گواهی پرداخت هزینه تحصیل توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار (مهر و امضا شده)
  • گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل کار (مهر و امضا شده)
  • پرینت گردش حساب ۶ ماه اخیر قیم به زبان انگلیسی
  • گواهی پرینت بانکی حساب دانشجو
  • ترجمه روزنامه رسمی یا جواز محل کار پدر یا قیم
  • پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه و یا کالج قبل از تایید پرونده توسط سفارت
  • سند ملکی یا موبایعه نامه به نام قیم

 

  1. وقت تجاری سفارت مجارستان

جهت دریافت ویزای تجاری مجارستان مستلزم گرفتن وقت سفارت این کشور هستید. این نوع ویزا برای اقامت کاری در این کشور صادر میگردد. چنانچه فرد متقاضی برای گرفتن ویزای کاری مجارستان، پدر خانواده باشد؛ می تواند اعضای خانواده خود را نیز با خود به کشور مجارستان ببرد. لازم به ذکر است اخذ ویزای کاری مجارستان، مستلزم داشتن دعوت نامه کاری از طرف یک کارفرما در کشور مجارستان میباشد. پس از اخذ ویزای تجاری مجارستان، متقاضی میتواند نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی مجارستان اقدام کند. لازم به ذکر است تابعیت مجارستان از طریق تولد فرزند در مجارستان در این کشور وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت وقت تجاری سفارت مجارستان

  • تکمیل فرم سفارت مجارستان
  • ۲ قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی
  • ۲ قطعه عکس رنگی همسر و یا دیگر همراهان
  • گذرنامه معتبر دارای حداقل ۳ ماه اعتبار
  • در اختیار داشتن تمام پاسپورت های قبلی
  • کپی و اسکن پاسپورت دیگر افراد تحت تکفل
  • گواهی اشتغال به کار شامل سمت، میزان درآمد و تاریخ شروع به کار
  • پرینت حساب بانکی در ۳ ماه اخیر
  • اصل سند مالکیت
  • نامه ای همراه با شرح قصد و نیت و مقاصد متقاضی جهت سفر
  • ارائه مدارک رسمی شرکت (در صورتی که متقاضی شرکت داشته باشد)
  • انگشت نگاری، عکس و مصاحبه در سفارت نیز انجام می شود.
  • سو پیشینه ترجمه شده متقاضی
  • مبلغ ۶۰ یورو جهت هزینه سفارت
  • برگه دعوت نامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • بیمه مسافرتی

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل 3 روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 - 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

سفارت مجارستان در تهران

که قبل از مراجعه به سفارت این کشور باید نسبت به گرفتن وقت سفارت اقدام کرده باشید. متقاضیان باید برای انجام دادن امور مربوط به ویزای مجارستان به آدرس تهران، خیابان دروس، میدان ‏هدایت، کوچه شادلو، ‏پلاک ۱۰‏ مراجعه نمایند.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452