وقت سفارت پرتغال

راهنمای تعیین وقت سفارت و ویزای پرتغال

در این مقاله راهنمای تعیین وقت سفارت پرتغال و ویزای شینگن پرتغال را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

پرتغال کشوریست با حکومت جمهوری و از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. پرتغال که در در ناحیه جنوب غربی قاره سبز و در همسایگی کشور اسپانیا واقع شده است، دارای جاذبه های گردشگری جذاب، قیمت‌های ارزان، غذاها و نوشیدنی‌های محلی لذیذ و آب‌ و‌هوای مطبوع و بی‌نظیر است. این کشور اروپایی دارای واحد پول یورو و زبان رسمی آنها پرتغالی است.

جمهوری پرتغال از سواحل زیبایش گرفته تا شهرهای پرزرق ‌و ‌برق و معماری دیدنی بناهای آن به یکی از مقصدهای عالی برای گردشگران سراسر جهان تبدیل شده است. به دلیل آب و هوای مدیترانه ای این کشور، سالانه گردشگران بسیاری از طریق تورهای توریستی پرتغال به این کشور سفر می‌کنند. اهالی مهمان ‌نواز و دوست‌داشتنی این کشور و غذاهای لذیذ در این کشور وجود دارد که توجه هر گردشگری را به خود جلب می‌کند.

 

وقت سفارت پرتغال | مراحل دریافت ویزای شینگن پرتغال

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم جمهوری پرتغال از اعضای پیمان شینگن است بنابراین سفر به این کشور مستلزم دریافت ویزای شینگن پرتغال میباشد. متقاضیان دریافت ویزا در اولین مرحله باید نسبت به تعیین هدف خود از سفر به این کشور و در نهایت تعیین نوع ویزای خود اقدام نمایند. جهت ورود به سفارت پرتغال و انجام مراحل دریافت ویزا، گام بعدی تعیین وقت سفارت کشور پرتغال است. وقت سفارت در واقع نوبتی است که سفارت پرتغال برای متقاضیان تعیین میکند و متقاضیان دریافت ویزا باید در روز و ساعت مشخص شده به منظور مصاحبه به سفارت مربوطه مراجعه کرده و مدارک خواسته شده را ارائه دهند.

پس از تعیین نوع ویزای درخواستی و تعیین وقت سفارت، گام بعدی دریافت فرم سفارت پرتغال است. با توجه به نوع ویزای خود  فرم درخواست را به صورت کامل و در کمال صحت تکمیل کرده و در روز مصاحبه حضوری به همراه مدارک به سفارت پرتغال ارائه دهید. لازم به ذکر است حضور فرد متقاضی در روز مصاحبه الزامی است. لازم به ذکر است برای هر یک از ویزاها ممکن است مدارک دیگری علاوه بر لیست مدارک درخواست شود.

 

 لیست مدارک سفارت پرتغال

  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزا
  • اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
  • اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی
  • اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.
  • اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
  • سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
  • اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
  • اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
  • وکلا: پروانه وکالت
  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
  • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
  • گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی
  • پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا
  • رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل 3 روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 - 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

سفارت پرتغال در ایران | نشانی سفارت پرتغال در تهران

    نشانی:  تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

    تلفن: ۲۲۵۸۲۷۶۰ (۰۲۱)

    نمابر: ۲۲۵۵۲۶۶۸ (۰۲۱)

    پست الکترونیک سفارت برای تعیین وقت ویزای تحصیلی و اقامت: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

    پست الکترونیک کارگزار سفارت برای تعیین وقت مصاحبه:  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

    وب‌سایت کارگزار سفارت:  www.vfsglobal.com

    تلفن کارگزار ویزا: ۸۲۸۰۲۷۶۵ (۰۲۱)

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452