ورود

ثبت نام



اقامت و مهاجرت به گرجستان

گرجستان کشوریست آسیایی که در بین دریای خزر و دریای سیاه واقع شده است. این کشور با مساحتی حدود ۶۹.۹۰۰ کیلومتر مربع دارای  ۴.۶۶۱.۴۰۱ نفر جمعیت است. پایتخت این کشور شهر تفلیس است که به دلیل زیبایی و هزینه پایین زندگی، هر ساله متقاضیان زیادی برای سفر و اقامت دارد.

در گرجستان اقامت به دو دسته ی  اقامت موقت و  اقامت دائم  تقسیم بندی میگردد. اقامت موقت این کشور را می توان از طریق کار، خرید ملک و تحصیل دریافت نمود سپس با تمدید اقامت موقت گرجستان، ازدواج و سرمایه گذاری در خاک گرجستان میتوان اقامت دائم را دریافت کرد و برای همیشه در این کشور زندگی کرد. هزینه پایین زندگی در این کشور، امنیت بالا، آزادی اقتصادی، رونق کسب و کار و احتمال پیوستن به منطقه شنگن و ... باعث شده است اقامت گرجستان در ایران طرفداران زیادی پیدا کند.

 

روشهای اقامت در گرجستان

  • اقامت از طریق خرید ملک در گرجستان

در کشور گرجستان اگر شما ملکی را به ارزش 35000 دلار کارشناسی شده خریداری نمایید میتوانید اقامت دائم این کشور را نیز دریافت کنید.

اقامت از طریق خرید ملک در این کشور بصورت یکساله است و در صورت داشتن ملک اقامت شما بصورت سالیانه تمیدی میگردد. بعد  5 سال تمدید شما می توانید اقدام به دریافت اقامت دائم گرجستان نمایید.

شخص اقدام کننده برای خرید ملک با همان مبلغ 35000 دلار می‌تواند علاوه بر خود برای اعضای خانواده خود نیز درخواست اقامت دهد.

  • اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت

در حال حاظر به دلیل زیاد شدن شرکتهای صوری، هنگام ثبت شرکت در گرجستان به شما اقامت داده نخواهد شد.

مراحل دریافت اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت به این صورت است که پس از راه اندازی شرکت و داشتن حساب شرکت، حسابدار، یک کارمند گرجی، حساب شخصی و دستگاه اپارت و بعد از گذشت 3 ماه می‌توانید اقامت خود را از این طریق دریافت نمایید. در این نوع اقامت پرداخت مالیات اهمیت دارد.

  • اقامت گرجستان از طریق کارمندی

اقامت کارمندی در گرجستان به این صورت می‌باشد که متقاضی به عنوان کارمند یک شرکت معتبر و با سابقه در کشور گرجستان مشغول به کار می‌شود و پس از پرداخت ماهیانه مالیات های دولت گرجستان، بحث تمدید اقامت انجام خواهد شد.

  • اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

در روش سرمایه گذاری فرد متقاضی باید باید مبلغی معادل 300 هزار لاری را در بخش‌هایی که اتاق اقتصادی گرجستان برای فرد مشخص می‌کند سرمایه گذاری نماید. در این روش از اقامت فرد حتما یک وکیل گرجی داشته باشد.

  • اقامت گرجستان از طریق تحصیل

جهت اخذ اقامت گرجستان از طریق تحصیل ابتدا باید با تحویل مدارک و هزینه های واریز دولتی و ترجمه مدارک، کار تطبیق تحصیلی را انجام دهید. بعد از مشخص شدن مقطع تحصیلی و رشته های مجاز از بین انتخاب های موجود، مدرسه یا دانشگاه خود را همراه با مترجم انتخاب نمایید.

نکته: برای دریافت اقامت کشور گرجستان از هر نوع و روشی شما ملزم به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه هستید.

 

هزینه اقامت کشور گرجستان

  • هزینه اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت: 250 دلار
  • هزینه اقامت کارمندی گرجستان (یک ماهه): 2000 دلار
  • هزینه اقامت کارمندی گرجستان (دو ماهه): 1500 دلار
  • هزینه اقامت گرجستان از طریق خرید ملک: رایگان

 

 کارت اقامت گرجستان
  • کارت اقامت موقت گرجستان

با داشتن این کارت شما میتوانید در کشور گرجستان اقامت داشته باشید، کسب و کار راه اندازی کنید، شرکت ثبت کنید، حساب شخصی و شرکتی داشته باشید. کارت اقامت موقت گرجستان در صورت داشتن شرایط لازم امکان تمدید را دارد.

  • کارت اقامت دائم گرجستان

داشتن این کارت به فرد متقاضی اجازه حضور دائم در کشور گرجستان داده می‌شود و فرد در صورت رعایت قوانین کشور گرجستان می‌تواند به صورت دائم در این کشور اقامت داشته باشد.

 

شرایط دریافت پاسپورت گرجستان
  • آشنا بودن به زبان گرجی: متقاضی باید زبان کشور گرجستان را به صورت خواندن و نوشتن به صورت کامل بلد بوده و بتواند با افسر گذرنامه مصاحبه داشته باشد.
  • حضور 3 سال مستمر در خاک گرجستان برای
  • آشنا بودن به تاریخ کشور گرجستان
  • تایید شما توسط دو نفر گرجی

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

پیشنهاد چمدان های مسافرتی

پیشنهاد کوله پشتی برای سفر

راهنمای اخذ اقامت و مهاجرت