امروز:
چهارشنبه- ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
ورود

ثبت نام



سیشل

درباره کشور سیشل

جمهوری سیشل کشوری واقع در اقیانوس هند و قاره ی آفریقا است که پایتخت آن ویکتوریا نام دارد. شهر ویکتوریا، بزرگ‌ترین جزیره‌ی این مجمع‌الجزایر است که ۸۰% جمعیت 86 هزار و 525 نفری این کشور را در خود جای داده‌ است. مساحت این جزیره در حدود ۴۴۴ کیلومتر مربع است و در حدود ۱۵۰۰ کیلومتری خاور خاک اصلی قاره‌ی آفریقا واقع شده‌ که از مجمع‌الجزایری شامل ۱۱۵ جزیره تشکیل شده‌ است. این جزایر در شمال خاوری ماداگاسکار واقع شده اند و یکی از کم جمعیت‌ترین کشور‌های آفریقا محسوب میگردد. لازم به ذکر است که تنها یک‌ سوم از جزایر سیشل مسکونی هستند و ۹۰% از جمعیت این کشور در جزیره‌ی اصلی یعنی جزیره‌ی "ماهه" زندگی می‌کنند. جزایر ماهه، پراسلین و لادیگ جزایر اصلی این مجمع‌الجزایر محسوب میگردند.
کشور سیشل جمعیت بومی ندارد و ساکنین آن را غالبا مهاجران فرانسوی، آفریقایی، هندی و چینی تشکیل می‌دهند. زبان‌های فرانسه و انگلیسی به‌ عنوان زبان رسمی و بومی کشور سیشیل تکلم میگردد.
جزایر زیبای شیسل سالانه مقصد گردشگری بسیاری از گردشگران از سراسر دنیا هستند.

 

اطلاعات ضروری کشور سیشل

نام رسمی: جمهوری سیشل Republic of Seychelles
پایتخت: ویکتوریا
زبان رسمی: انگلیسی / زبان فرانسوی
نوع حکومت: جمهوری ریاستی
واحد پول: روپیه سیشل SCR
پیش‌شماره تلفنی: 248+

 

آب و هوای کشور سیشل

در کشور سیشل دمای هوا در سال متفاوت است و دارای آب و هوای استوایی و مرطوب و بسیار دلپذیر است. دمای این جزایر در ماه می به 24 الی 30 درجه سانتی گراد می رسد. مارس و آوریل را گرمترین ماه های سیشل نامیده اند اما با این حال دمای هوا به ندرت از 31 درجه سانتی گراد فراتر می رود.
میزان بارندگی سالانه در دامنه کوه های ویکتوریا بین 29 میلی متر تا 36 میلی متر گزارش شده است. اما در دیگر جزایر سیشل، بارندگی اندکی کمتر است. در سردترین ماه های سال بین ماههای ژوئیه تا اوت، حداقل دمای هوا معمولاً به 24 درجه سانتی گراد می رسد. بیشترین میزان رطوبت هوا در ماه های دسامبر تا آوریل بوجود می آید که 80% است.
بهترین فصل برای سپری کردن اوقات در سیشل از ماه می تا نوامبر است که بادهای جنوب شرقی می وزد.

 

تاریخ کشور سیشل

سیشل توسط واسکو دوگاما در سال ۱۵۰۱ کشف شد. جزایر سیشل بین سال‌های ۱۷۵۶ تا ۱۷۹۴ توسط فرانسویان اداره می‌شد و در سال ۱۷۹۴ به دست انگلیسی‌ها افتاد. این جزایر در سال ۱۸۱۴ به طور رسمی یکی از مستعمرات بریتانیا محسوب میگردید. در سال ۱۸۳۰ بسیاری از بردگان آزاد شده و برای سکونت به جزایر سیشل آمدند و از سده‌ی نوزدهم جزایر سیشل یکی از مناطق محبوب گردشگری برای اعیان بریتانیایی بشمار میرفت.
کشور سیشل در سال ۱۹۷۶ استقلال خود را بطور رسمی اعلام کرد و در سال ۱۹۷۷ فرانس آلبرت رنه نخست وزیر وقت، کودتایی را بر ضد جیمز مانشام، رئیس‌جمهوری وقت، رهبری کرد و نظام تک‌ حزبی و سوسیالیستی را در این کشور برقرار ساخت و خواستار عدم تعهد شد.

 

دین و مذهب کشور سیشل

دین اکثر ساکنین جزایر سیشل، مسیحی و کاتولیک است.

 

اقتصاد و سیاست کشور سیشل

کشور سیشل سال‌ها مستعمره‌ی کشور انگلیس بود و پس از اعلام استقلال خود نیز چندین کودتای نظامی در آن رخ داد. جزایر سیشیل به علت قرار گرفتن در راه تجارت قاره‌های آفریقا و آسیا، در قرن 17 میلادی برای مدتی مقر دزدان دریایی محسوب می‌شد. اما پس از مدتی فرانسه کنترل این جزایر را در دست گرفت و دزدان این جزایر را ترک کردند.
نظام سیاسی کشور سیشل جمهوری است اما رئیس جمهوری این کشور بیش از 15 سال و با کودتا در راس قدرت بود. رئیس جمهور سیشل، که شورای وزیران را انتصاب می‌کند با رای تمامی افراد بالغ برای مدت 5 سال انتخاب میگردد. مجمع ملی متشکل از ۲۳ عضو است که به طور مستقیم انتخاب می‌شوند و دو نفر از آن‌ها، که از سوی رئیس جمهوری منصوب می‌شوند. "جبهه‌ی ترقی‌خواه خلق سیشل"، حزب عمده‌ی سیاسی این کشور است.
منبع اصلی در آمد مردم این جزیره، گردشگری و صادرات انواع ماهی، برگ چای و گیاهان معطر است.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید