ورود

ثبت نام



کانادا

درباره کشور کانادا

کشور کانادا دومین کشور بزرگ جهان و شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا است. این کشور از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی میگردد. مساحت کلی کشور کانادا ۹٫۹۸۴٫۶۴۰ کیلو مترمربع است و تقریبا 6 برابر ایران است.

کشور کانادا به 10 استان و ۳ قلمرو تقسیم شده ‌است. استانهای این کشور پهناور استقلال زیادی از دولت مرکزی دارند و درجه ی این آزادی عمل در قلمروها کمتر است.

استانهای این کشور عبارتند از:

  1. آلبرتا
  2. بریتش کلمبیا
  3. مانیتوبا
  4. نیوبرانزویک
  5. نیوفالند و لابرادور
  6. نوا اسکوشیا
  7. انتاریو
  8. جزیره پرینس ادوارد
  9. کبک
  10. ساسکچووان

همچنین 3 ناحیه این کشور عبارتند از: ناحیه شمال غربی، نوناووت و یوکان

بر اساس آخرین گزارش اداره آمار کانادا، جمعیت این کشور بیش از 33 میلیون و ششصد هزار نفر تخمین زده شده است. حکومت کانادا ار نوع دموکراتیک فدرال است و توسط 2 بخش حکومتی استانی و کشوری اداره می گردد.

 

اطلاعات ضروری کشور کانادا

  • زبان رسمی: انگلیسی و فرانسوی
  • واحد پول: دلار کانادا
  • اختلاف ساعت با تهران: ده ساعت و نیم عقب تر از تهران است.

 

آب و هوای کشور کانادا

دمای هوا در کانادا از جایی به جای دیگر می تواند بسیار متفاوت باشد. آب و هوای کشور کانادا بجز در بخش جنوب غربی بطور کلی سرد است. بخشی از این کشور که استان های بریتیش کلمبیا و شهر ونکوور در آن واقع شده است، دارای آب و هوای معتدل است. پایتخت این کشور شهر اتاوا است که با شب های زمستانی  ٣٥ درجه ی سانتیگراد زیر صفر دومین پایتخت سرد در دنیا است.

بيشتر استانهای كانادا 4 فصل را به شکل قابل تفكيك تجربه می كند. بهار فصلی بارانی در بسياری از نقاط كانادا است. ميانگين دمای هوا در ماه های مارس، آوريل و اوايل می در حدود ١۲ درجه سانتی گراد بالای صفر است. برای اغلب كانادايی ها ماه های جولای و آگوست تابستان محسوب میگردد. در فصل تابستان در قسمت های جنوبی كانادا دمای هوا بالای ۲۰ درجه سانتی گراد است و گاهی نیز به بالای ۳۰ درجه نيز میرسد. در فصل پائيز که از ماه سپتامبر آغاز میگردد، باران زيادی می بارد. ماههای پائيز عبارتند از سپتامبر، اكتبر و نوامبر. ماههای زمستان دسامبر، ژانويه و فوريه هستند  و دما در بيشتر نقاط كشور در طول روز و شب زير صفر است. هر چقدر كه ارتفاع منطقه بيشتر باشد و يا به شمال كانادا نزديكتر باشد زمستان سخت تری نيز در آنجا وجود خواهد داشت.

 

تاریخ کشور کانادا

نام کشور کانادا از کلمه ی سرخپوستی "کاناتا" گرفته شده است. کاناتا به معنی دهکده یا سرپناه می باشد. ساکنین این منطقه برای دادن نشانی به فردی به نام "ژاک کارتیه"، نام کاناتا را برای قسمت جنوبی منطقه که امروزه آن را با نام کبک می شناسیم استفاده کردند. "ژاک کارتیه" نیز کلمه کانادا را برای این منطقه استفاده کرد تا در سال ۱۵۴۷ در نقشه ها نام کانادا به همین عنوان ثبت گردید.

بر اساس تحقیقات باستان شناسی و آثار تاریخی، قدمت کشور کانادا به ۲۶۵۰۰ سال پیش باز می گردد. در سال ۱۴۹۷ جان کابوت، یک مستعمره بریتانیایی در سواحل نیوفوندلند بنا کرد. پس از ۴۰ سال "ژاک کارتیه" نیز در نزدیکی شهر مونترال ساکن گردید و در دهانه رود سنت لورا مستعمره ای را بنا کرد.

 

دین و مذهب کشور کانادا

کشور کانادا نیز همچون آمریکا مجموعه ایی از فرهنگ و ادیان مختلف است و هیچ گونه دین و مذهب رسمی ندارد. کانادا را میتوان کشوری بدون داشتن مرز دین و مذهب دانست و جالب اینجاست که مردم کانادا خود را مسیحی میدانند. مهاجرت از سوی قاره های آسیا، آفریقا و خاورمیانه به بیشتر شدن جامعه ی مسلمان، بودایی، سیک، هندی در کشور کانادا کمک کرده است. فرهنگ های مذهبی خاصی نیز نظیر کلیسای انجنبیری، قبطیان، بهایی، یهودیت و ... نیز در این کشور دیده میشوند.

 

اقتصاد و سیاست کشور کانادا

کشور کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که دارای تنوع و گوناگونی اقتصادی است. این کشور بین ۱۰ کشور اول تولید کننده دنیا قرار می گیرد. از تولیدات این کشور می توان به مواد غذایی، چوب، کاغذ، تولیدات فلزی، صنایع شیمیایی و نفت اشاره کرد. بیشترین شرکت های تولیدی کشور کانادا در ۲ استان کبک و انتاریو واقع شده اند. صنایع منابع طبیعی از قبیل صنایع نفت و گاز طبیعی، ماهیگیری، جنگل داری، معدن داری و کشاورزی از مهمترین منابع تولید کار و درآمدهای صادراتی این کشور است. علاوه بر اینها کشور کانادا دارای منابع گسترده طبیعی است و برخی از استان‌های آن وابستگی شديدی به استفاده از این منابع دارند.

واحد پول کشور کانادا که دلار است که از نظر حجم مبادلات در جهان هفتمین واحد پول دنیا بشمار میرود. نزدیکی جغرافیایی کانادا، به آمریکا سبب شده است تا روابط اقتصادی کانادا و آمریکا بسیار گسترده باشد. روابط بین دو کشور آمریکا و کانادا که بزرگترین رابطه اقتصادی در جهان است، سبب شده است تا حجم معاملات این دو کشور با هم از معاملات هر دو کشور دیگری در جهان بیشتر باشد.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید