ورود

ثبت نام



اتریش

درباره کشور اتریش

اتریش کشوری در غرب قاره‌ اروپاست که از جنوب با ایتالیا و اسلوونی، از غرب با سوئیس و لیختن‌اشتاین، از شرق با اسلواکی و مجارستان و از شمال با جمهوری چک و آلمان مرز مشترک دارد. وین پایتخت اتریش است و گراتس، سالزبورگ، لینتس و اینسبروک از مهم‌ترین شهرهای این کشور بشمار می‌روند. پایتخت اتریش، شهری تاریخی، ارزشمند و دارای مناظر طبیعی دوست‌داشتنی بسیاری است و یکی از مقاصد اصلی گردشگری در اروپا به شمار می‌رود. وین، با جمعیت حدود ۲ میلیون نفر رتبه نهم در اتحادیه اروپا را دارد و شهر بزرگی در اروپا محسوب می‌شود.

وسعت این کشور ۸۳ هزار و ۸۷۹ کیلومتر مربع است و جمعیتی حدود ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در آن زندگی می‌کنند.

زبان رسمی مردم اتریش، آلمانی است و در برخی از مناطق این کشور زیبا، مردم به زبان‌های کروات، مجاری و اسلوونیایی نیز تکلم می‌کنند.

 

اطلاعات ضروری کشور اتریش

  • نام کشور: اتریش  Austria
  • پایتخت: وین
  • نوع حکومت و ساختار سیاسی: جمهوری پارلمانی
  • زبان های رایج: اسلوونیایی، کرواتی، مجاری
  • زبان های رسمی: آلمانی
  • واحد پول و معادل آن در هر دلار: یورو معادل 1.15 دلار آمریکا
  • پیش شماره تلفن: 0043
  • تعداد کشورهای بدون نیاز به ویزا: 164

 

آب و هوای کشور اتریش

اتریش کشوری کوهستانی است و بارش باران یا برف تقریباً در اکثر روزهای سال اتفاق می‌افتد. کشور اتریش دارای آب و هوای معتدل اقیانوسی است بطوری که اغلب دارای تابستان‌های گرم بوده و دما به 35 درجه هم نمی رسد. اگر تابستان به اتریش می‌روید همراه داشتن یک بارانی با خود را فراموش نکنید.

اتریش دارای زمستان های بسیار سرد است، مناطق کوهستانی مانند آلپ آب و هوای مرطوب دارد و بارش زیاد در این منطقه به چشم می‌خورد.

 

تاریخ کشور اتریش

مرکز یکى از کهن‌ترین تمدن‌ها کشور اتریش است. 400 سال قبل از میلاد مسیح ابتدا سلت‌ها و سپس رومى‌ها به پایه‌ریزى تمدن دوره‌هاى بعدى اتریش پرداختند. اساس و بنیاد بسیارى از شهرهاى اتریش اردوگاه‌هایى است که رومى‌ها در این سرزمین بنا نهاده بودند، آنان ایالت نوریکم را که قسمت عمده‌اى از خاک اتریش کنونى را تشکیل مى‌دهد، به‌وجود آوردند.

در قرن چهارم میلادى رومى‌ها توسط اقوام ژرمن از این سرزمین رانده شدند و طى قرن‌ها اقوام دیگر چون هون‌ها، آوارها، مجارها، اسلاوها بر این سرزمین رانده شدند و طى قرن‌ها اقوام دیگر چون هون‌ها، آوارها، مجارها، اسلاوها بر این سرزمین حکمرانى کردند. آوارها در اواخر قرن هشتم از شارلمانى امپراتور معروف اروپا شکست خوردند و وى نیز از مجارها شکست خورد.

در فاصله قرن ششم تا هشتم میلادى باویر که در همسایگى اتریش بودند به این کشور هجوم آوردند. واتوى کبیر پادشاه باویر مجارها را در نبرد لخفیلد شکست داد و اتریش را به باویر ملحق ساخت. در سال ۱۹۷۶ میلادى خانواده بابنبرگ حکومت را در دست گرفت و مرزبان نشین اتریش را به‌وجود آورد، از این پس اتریش به یک دوران آرامش و ثبات قدم نهاد.

در این دوران کلیساها و صومعه‌ها ساخته شد و تمدّن جدیدى به‌وجود آمد. کاخ‌ها و قصرهاى اشرافى برپا شد و شعر و موسیقى و علم نیز رونق یافت با تمرکز فعالیت‌هاى حکومت در وین این شهر مرکز فعالیت‌هاى هنرى و اقتصادى شرق اروپا شد. در سال ۱۲۴۶ میلادى حاکم اتریش در نبرد برعلیه مجارها شکست خورد و بدین ترتیب اواخر قرن ۱۳ میلادى سرزمین اتریش بخشى از پادشاهى بوهم گردید. در سال ۱۲۷۶ میلادى سلطنت به خانواده هابسبورگ منتقل شد. هابسبورگ‌ها تا اوایل قرن بیستم در اتریش حکومت کردند و سرزمین‌هاى جدیدى را به امپراتورى خویش ملحق کردند که از شمال تا جنوب و از غرب تا شرق اروپا گسترش یافت.

در سال ۱۴۳۸ میلادى آلبرشت دوم حاکم اتریش به پادشاهى آلمان نیز برگزیده شد و سرانجام اتریش نیز بخشى از امپراتورى مقدس روم گردید و فرمانروایان اتریش با نام امپراتوران مقدس روم در بخش بزرگى از اروپا فرمانروایى داشتند.

شهر وین در سال‌هاى ۱۵۲۹ و ۱۶۳۸ میلادى دوبار توسط عثمانى‌ها محاصره شد ولى هیچ‌گاه به تصرف آنها در نیامد.

در اوایل قرن ۱۹ میلادى اتریش گرفتار جنگ‌هاى توسعه‌طلبانه ناپلئون بناپارت بود. در جنگى که به نبرد ملّت‌ها معروف است ارتش کشورهاى متحد تحت فرماندهى ژنرال اتریشى پرنس شوار تزنبرگ در لایپزیک ارتش ناپلئون را شکست داد و نتیجه آن کنفرانس وین بود که تحت ریاست مترنیخ صدراعظم اتریش، یک دوره صلح و آرامش را به اروپا بازگرداند.

وین در سال ۱۸۱۵ میلادى عهده‌دار نقش مهمى در سیاست اروپا گردید و حاکمیت اتریش بر نواحى بزرگى از اروپا، از جمله قسمت اعظم اتریش سفلی، بخشى از شمال و شمال غرب ایتالیا، قسمتى از صربستان، مجارستان، چک‌اسلواکی، و بخشى از لهستان و پروس برقرار شد که در جمع امپراتورى بزرگ اتریش نامیده مى‌شد.

 

دین و مذهب کشور اتریش

دین ۵۷٪ از ساکنان کشور اتریش را مسیحیت کاتولیک تشکیل می‌دهد و بعد از آن اسلام با ۷٪، مسیحیت ارتدوکس با ۶٪ و پروتستان با ۳٪ قرار گرفته‌اند.

 

اقتصاد و سیاست کشور اتریش

اقتصاد کشور اتریش از 3 بخش تشکیل شده است: بخش خدمات که بزرگترین است، بخش صنعتی و بخش کوچک ولی پیشرفته کشاورزی. اتریش با داشتن بازار اقتصادی پیشرفته، نیروی کار ماهر و سطح رفاه بالا هم رده با کشورهای موفق اتحادیه اروپا مانند آلمان است. اتریش چهاردهمین کشور ثروتمند جهان است.

نرخ بیکاری 5.4% اتریش، اگرچه نسبت به معیارهای اروپایی پایین است، اما از جنگ جهانی دوم به بعد در بالاترین رقم خود بوده است.

در سال 1999، این کشور واحد پول یورو را به عنوان جایگزین برای شیلینگ انتخاب می‌کند. تا 3 سال بعد، در کشورهای بلژیک، اسپانیا، آلمان، فرانسه، پرتغال، ایتالیا، ایرلند، یونان، لوکزامبورگ، هلند و فنلاند نیز واحد یورو رواج می‌یابد. به این صورت منطقه یورو با نوزده کشور تشکیل می‌شود.

اتریش کشوری با جمهوری پارلمانی فدرال است. رئیس کشور، رئیس جمهور است. اگرچه براساس قانون اساسی، رئیس جمهور دارای قدرت زیادی است اما در عمل رئیس جمهور اتریش شخصیتی تشریفاتی دارد و بیشتر طبق نظر صدراعظم و کابینه‌اش عمل می‌کند. رئیس جمهور در دوره‌های 6 ساله توسط رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود.

رئیس جمهور فدرال بالاترین نماینده دولت این کشور است. اتریش بعد از اتمام جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ تاکنون یک جمهوری فدرال است و بر پایه اصول دموکراتیک و تفكیك قوا بنا شده است. صدراعظم و رئیس‌جمهور این کشور توسط مردم انتخاب می‌شود.

مجلس کشور اتریش از دو بخش شورای ملی و شورای فدرال تشكیل شده است. این دو بخش وظیفه قانون‌گذاری را بر عهده دارند . صدر اعظم ریاست دولت ایالتی را برعهده دارد.

قدرت اصلی قانون‌گذاری در اصل بر عهده اعضای شورای ملی است اما به طور کلی به آن مجلس سفلا گفته می‌شود. مجلس سفلا 183 نماینده دارد که این اعضا در دوره‌هایی 5 ساله توسط رای مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید