ورود

ثبت نام



اقامت و مهاجرت به ترکیه

امروزه کشور ترکیه به عنوان مقصدی مناسب برای مهاجرت ایرانیان شناخته شده است. اقامت و مهاجرت به ترکیه به دلیل نزدیکی به ایران و مقرون به صرفه‌تر بودن هزینه‌های زندگی در آن، نسبت سایر کشورهای اروپایی دارای طرفداران بیشتری در کشورمان است.

قبل از هرچیزی باید بدانید برای اقامت در ترکیه نیازمند داشتن اجازه نامه هستید. بدون داشتن اجازه نامه  در نهایت تنها 3 ماه به شما اجازه‌ی اقامت داده می‌شود و حق تحصیل یا کار را در ترکیه نخواهید داشت.

 

ویزای 6 ماهه توریستی ترکیه

چنانچه علاقه مند هستید برای مدت بیش از 3 ماه در ترکیه اقامت داشته باشید، دولت ترکیه به متقاضیان ویزای توریستی 60 روزه می‌دهد و تنها کافیست که پیش از اتمام 3 ماه، درخواست ویزای 6 ماهه ی خود را ارائه دهید.

با این نوع ویزا، همانند ویزای 3 ماهه توریستی، اجازه کار و تحصیل در این کشور را نخواهید داشت و همانطور که از نام این ویزا مشخص است، مخصوص گردشگران می‌باشد.

وقتی موفق به گرفتن ویزای 60 روزه شوید، به شما دفترچه‌ای داده می‌شود که با آن می‌توانید بدون هیچ مشکلی تا 60 روز در ترکیه اقامت کنید

 

اقامت یک ساله ترکیه

چنانچه قصد تحصیل و یا کار را در کشور ترکیه ندارید، میتوانید با اجاره ی یک ساله خانه ای مسکونی و و تایید مدرک آن توسط دفاتر مشاور املاک، تا یکسال در این کشور اقامت داشته باشید.

 

انواع اقامت کشور ترکیه

  • اقامت توریستی ترکیه از طریق اجاره ملک

راحت ترین و کم هزینه ترین نوع اقامت در کشور ترکیه اجاره ملک است. روند دریافت این نوع اقامت سختگیرانه نیست و متقاضی با اجاره ملک میتواند درخواست اقامت ۶ ماه تا ۲ ساله دهد. اما این لزوما به معنی تایید زمان درخواستی فرد نیست و بنا بر صلاحدید اداره مهاجرت برای فرد متقاضی مدت زمان اجازه اقامت صادر می گردد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت توریستی ترکیه از طریق اجاره ملک:

  • پاسپورت و کپی پاسپورت
  • عکس ۴ قطعه مخصوص کارت اقامت
  • دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی vargı numurası
  • بیمه سلامتی یکساله
  • فیش واریز اداره مهاجرت
  • قرارداد اجاره خانه به مدت یک سال به نام شخصی که قصد اخذ اقامت دارد.
  • تایید اجاره نامه توسط دفترخانه (نوتر)
  • اقامت ترکیه از طریق خرید ملک

طبق قوانین کشور ترکیه اتباع خارجی با خرید ملک می توانند اقامت یک ساله این کشور را گرفته و تا 8 سال این اقامت را تمدید نمایند. بعد از 8 سال فرد متقاضی اقامت دائم ترکیه، چنانچه بیش از ۴٫۵ سال در خاک ترکیه بوده باشد، می تواند برای دریافت اقامت دائم اقدام نماید.

  • اقامت ترکیه از طریق ازدواج

ازدواج یکی از راههای اخد اقامت دائم در کشور ترکیه است. در این روش فرد متقاضی باید با شخصی که ملیت ترک دارد ازدواج کند و بعد از سپری کردن ۳-۵ سال به صورت متوالی، اقامت دائم آن کشور را درخواست نماید.

  • اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری (ثبت شرکت)

اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت و پس از ۵ سال فعالیت دریافت میگردد. در این روش فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی است.

  • اقامت دانشجویی و تحصیلی ترکیه

برای دریافت اقامت دانشجویی ترکیه در ابتدا در آزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. اخذ پذیرش از موسسات آموزشی  و پذیرفته شدن در دانشگاههای ترکیه، ملاک اخذ اقامت دانشجویی ترکیه است.

  • اقامت ترکیه از طریق استخدام (اقامت کاری)

برای دریافت این نوع اقامت یک شرکت ترکیه ای فرد متقاضی را بعنوان پرسنل پذیرفته و استخدام میکند. برای کسب این نوع اقامت، فرد باید از تخصص ویژه ای برخوردار باشد و در زمان درخواست شرکت ترکیه ای برای همکاری با متقاضی، طبق آمار وزارت کار و رفاه ترکیه نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص فرد بیکار باشد.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

راهنمای اخذ اقامت و مهاجرت