امروز:
پنجشنبه- ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
ورود

ثبت نام



جزایر کیمن

درباره جزایر کیمن

جزایر کیمن (Cayman Islands) منطقه ای کمتر شناخته شده در دریای کارائیب است که هم اکنون تحت تصرف دولت بریتانیا است. جزایر کیمن در قسمت غربی دریای کارائیب واقع گردیده است و از ۳ جزیره‌ی اصلی تشکیل شده است که از بزرگ‌ترین خشکی‌های برآمده از اعماق آب دریای کارائیب است. عمق یکی از این کوه‌های آن به ۶ کیلومتر می‌رسد.
این منطقه‌ ی دورافتاده ولی به صورت خودمختار اداره می‌شود و با مساحت ۲۶۴ کیلومتر مربع جمعیتی نزدیک به ۶۰ هزار نفر دارد. پدیده‌های طبیعی اصلی‌ترین جاذبه‌ی جزایر کیمن به شمار می‌رود. پایتخت و بزرگ‌ ترین شهر این کشور شهر "جرج تاون"  George Townاست.
موقعیت جغرافیایی جزایر کیمن سبب گردیده است، بنادر مختلف آن اصلی‌ترین راه ارتباطی این منطقه باشند. همچنین . چندین منطقه از جزایر کیمن آماده‌ی لنگرگیری کشتی‌ها و قایق‌ها هستند و ۳ فرودگاه نیز در این جزایر فعالیت دارند.

 

اطلاعات ضروری جزایر کیمن

  • پایتخت: جرج تاون  George Town
  • اختلاف ساعت با تهران: ۸ ساعت و نیم از تهران عقب‌تر است.
  • زبان رسمی: انگلیسی
  • واحد پول: دلار کیمن
  • کد کشور: +۶۴۹۱

 

آب و هوای جزایر کیمن

جزایر کیمن با توجه به موقعیت اقلیمی اش، دارای شرایط جوی استوایی و اقیانوسی است و آب و هوای آن در تمام طول سال پایدار است. در این منطقه هر از چند گاهی توفان‌های کم و بیشی روی میدهد.
دمای هوا در فصل تابستان به ۳۳ درجه می‌رسد و میانگین دمای ۲۵ درجه در روزهای سرد سال و میانگین رطوبت سالانه بیش از ۷۰٪ در این جزیره گزارش شده است. در کیمن از ماه دسامبر تا آوریل، ماه‌های خشک شناخته می‌شوند و دمای هوا در این ماه‌ها از تابستان کمتر است و بین ۲۲ تا ۲۷ درجه‌ی سانتی‌گراد است. بارندگی‌ها در جزایر کیمن معمولا کوتاه و تند است و فصل بارندگی از مه تا اکتبر ادامه دارد.
ماههای جولای و آگوست گرم‌ترین ماه‌های سال است و فصل طوفان‌های دریایی از ژوئن تا نوامبر ادامه دارد.
 بهترین زمان برای سفر به جزایر کیمن، بین ماه‌های مارس و ژوئن است. در این ماهها نرخ هتل‌ها کمتر می‌شود.

 

تاریخ جزایر کیمن

بر اساس یافته های باستان شناسی و مستندات، هیچ اثری از سکونت تا پیش از قرن ۱۷ میلادی، دیده نشده است. به دلیل نزدیکی کشور جامائیکا به این جزایر، برای اولین بار پای انگلیسی‌ها به این منطقه باز شد و به دلیل تحت تصرف بودن جامائیکا توسط بریتانا، جزایر کیمن نیز زیر نظر بریتانیا اداره می‌شد. از سال ۱۸۶۳ مسئولیت اداره‌ی این منطقه به دیگر مستعمره‌ی بریتانیا، یعنی جامائیکا سپرده شد. سرانجام در سال ۱۹۶۲ پس از استقلال جامائیکا از بریتانیا، جزایر کیمن تحت تسلط انگلیس و به صورت خودمختار مطرح گردید.

 

دین و مذهب جزایر کیمن

بیشترین ادیانی که در میان مردم جزایر کیمن دیده می‌شود، مسیحیت، یهودیت و اسلام است و مذاهب و اعتقادات محلی در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند. ادیان رایج در این جزایر شامل، کلیسای متحد (پرسبیتریان‌ها یا پیروان مسایخ کلیسای پروتستان و کانگریگیشن‌ها)، باپتیست، انگلیکان، کلیسای خدا، پروتستان و کاتولیک هستند.

 

اقتصاد و سیاست جزایر کیمن

به طور کلی مردم کیمن از رفاه مطلوبی بهره‌مند هستند. با توجه به آمار و ارقام و همین‌طور میزان درآمدها اصلی‌ترین درآمد این منطقه صنعت توریسم است. علاوه بر صنعت توریسم بانکداری و فعالیت‌های بورسی در این جزیره از مهم‌ترین مشاغل محسوب می‌شوند.
با توجه به شرکت‌های فعال در منطقه، جزایر کیمن از لحاظ بانکداری در مقیاس جهانی نیز مطرح است.
در کیمن از سال ۲۰۰۵ میلادی استوارت جک به سمت فرماندار کل و از همین سال نیز بیزنس کورت تیبتس به عنوان رئیس دولت، توسط بریتانیا منصوب گردیده اند.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید