ورود

ثبت نام



کویت

درباره کشور کویت

یکی از کشورهای خاورمیانه که با ایران مرز آبی از سمت خلیج فارس دارد، کویت است. پایتخت کشور کویت، شهر کویت است. این شهر دارای فضای دانشگاهی بسیار گسترده ای است به طوری که بیشتر افراد با ویزای دانشجویی ترجیح می‌دهند که در این شهر زندگی کنند. این شهر همچنین بهترین مقصد گردشگری خارجیان نیز محسوب می شود و محل برگزاری فستیوال های فصلی است. از دیگر شهرهای مهم و بزرگ در این کشور می توان به الرقه، خیطان، السامیه، السره و القرین اشاره نمود.
مساحت کویت کم است و به طور کلی 50 درصد از مردم این کشور بومی هستند. این کشور ۱۷.۸۱۸ کیلومتر از قاره ی آسیا را به خود اختصاص داده است و دارای جمعیت بیش از 4.621 میلیون نفر (در سال 2019) است.
زبان رسمی در کویت عربی و خط رسمی نیز عربی است. زبان کشور کویت در سال های اخیر به زبان های بین المللی نزدیک تر شده است.

 

اطلاعات ضروری کشور کویت

  • نام رسمی کشور: الكويت Kuwait
  • پایتخت: کویت
  • نوع حکومت و ساختار سیاسی: پادشاهی
  • زبان رسمی: عربی
  • خط رسمی: عربی
  • واحد پول و معادل آن در هر دلار: دینار هر دینار کشور کویت 3.29 دلار آمریکا
  • پیش شماره تلفن: 00965
  • دامنه اینترنتی: kw.

 

آب و هوای کشور کویت

کشور کویت آب و هوایی بیابانی نیمه گرمسیری دارد. تابستان های این کشور بسیار گرم و زمستان هایش خفیف است. در این کشور خورشید معمولا در تمام روزهای سال می درخشد. فصل بارندگی در کویت بین ماه های نوامبر تا آوریل به صورت بارش های پراکنده است که گاهی می تواند بسیار شدید شود و به سیل تبدیل گردد. میانگین میزان بارندگی در این کشور کمی بیشتر از ۱۰۰ میلیمتر (۴ اینچ) در سال گزارش شده است.
بهترین زمان ممکن برای سفر به این کشور کوچک از ماه های دسامبر تا فوریه است. در این کشور متوسط دمای هوا در ژانویه ۱۳ درجه سانتی گراد است. شب ها سرد می شود و به طور میانگین به ۸ تا ۹ درجه نیز می رسد. در ماه ژانویه، روزهای زمستانی معتدل هستند و گرمای مطبوعی دارند. در فصل زمستان خورشید اغلب می تابد، اما برخی از روزها ممکن است هوا ابری شود و یا حتی باران هم ببارد.

 

تاریخ کشور کویت

نخستین منابع نفتی کشور کویت در دهه 30 کشف شد. این کشور تا سال 1961 تحت اشغال انگلیس بوده و پس از مدتی اعلام استقلال کرد. در سال 1991 با حمله عراق به کویت و به آتش کشیدن چاههای نفت این کشور جنگی آغاز می شود که آمریکا نیز در آن مداخله داشته است. همین امر سبب توقف صادرات نفت کویت میشود و طی یک روز از این جنگ 5 الی 6 میلیون بشکه نفت در آتش می سوزد. سرانجام با عقب نشینی نیروهای عراقی قیمت نفت این کشور افزایش می یابد که در اقتصاد نهایی آن تأثیر زیادی گذاشته است.

 

دین و مذهب کشور کویت

اکثر مردم در این کشور مسلمان هستند و دین اسلام را قبول دارند. طبق ارزیابی ها شئونات اسلامی در کویت بیشتر از سایر کشورها رعایت می شود. در حدود 85% مردم کویت مسلمان هستند و در واقع اسلام دین رسمی این کشور است. 45% ساکنان این کشور سنی اند که مذهب اکثر آنان، مالکی است. 40% شیعه و بقیه پیرو دیگر ادیان هستند.

 

اقتصاد و سیاست کشور کویت

وضعیت اقتصادی در کشور کویت رو به رشد است و نرخ بیکاری در این کشور در حدود 2.2 درصد اعلام شده است. صنایع کشور کویت بیشتر در زمینه نفت و محصولات پتروشیمی و سیمان و کشتی سازی فعالیت دارند.
نرخ رشد تولید ناخالص داخلی به صورت سالانه در این کشور در حدود 33.99 درصد افزایش داشته است. کویت وضعیت تولید ناخالص داخلی خود را به بیش از 174.15 میلیارد دلار در سال 2019 رسانده است.
تعداد بانک های قدرتمند در کشور کویت روز به روز در حال افزایش است و رتبه کشور کویت در ترازنامه های بانکی به شکل روتینی دنبال می‌شود. نرخ بهره در این کشور در حدود 7.25 درصد اعلام گردیده است.
کویت در دسته کشورهاییست که در زمینه سرمایه گذاری و بهداشت و درمان نیز رتبه خوبی دارد. به طور کلی این کشور توانسته پیش بینی های آماری خوبی در زمینه ارزش های فعلی تجاری در نظر داشته باشد. همچنین تقویم اقتصادی در کشور کویت بر اساس رویکردهای چند جانبه پیش می رود و تا کنون بسیار تأثیرگذار عمل کرده است.
سیاست در کشور کویت به صورت امیرنشین است. رئیس حکومت امیر خطاب می شود. در کویت نخست وزیر رئیس دولت است و امیر کویت وی را منصوب می کند. مجلس در این کشور دارای 50 کرسی است و به طورکلی نمایندگان آن با رأی مردم برای یک دوره 4 ساله انتخاب می‌شوند. وضعیت سیاسی کویت بطور کلی بسیار به صورت آزاد ارزیابی شده است و سیستم پادشاهی در این کشور هنوز هم پا برجا اعلام شده است.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید